Dolonen Larsen bokset ti runder med brukket knoke

Leif Dolonen Larsen bokset ti runder mot cubaneren Odlanier Solis i Berlin fredag kveld med brudd i knoken. Det forteller han til NTB.

– Jeg ville ikke si noe om dette etter at kampen var ferdig, for dette var noe jeg ville holde for meg selv, men det ble jo kjent likevel, og jeg må bare innrømme at jeg fikk et brudd i knoken i høyrehanda i den andre runden, forteller Larsen.

Han bokset om den interkontinentale tittelen i tungvekt i International Boxing Federation (IBF) og tapte på poeng for Solis. Kampen gikk alle 12 rundene, og det var Solis som var mest preget etter at det var slutt. Han hadde både blåveis og gjenklistret øye, mens Larsen altså pådro seg et brudd i handa.

– Det er klart jeg ble hemmet av bruddet i knoken, men jeg tenker ikke så mye på det nå, og jeg vil i alle fall ikke bruke dette som noen unnskyldning, men etter at jeg fikk dette bruddet, ble jeg litt lam i høyrearmen, sier Larsen til NTB.

Nå regner han med at det vil gå omtrent seks uker til han er helt bra igjen, og i mellomtiden kommer han til å trene rolig.

– Det kommer til å bli litt grunntrening i tiden som kommer. Forrige gang jeg var utsatt for et tilsvarende brudd tok det seks uker å bli 100 prosent bra, og det tar vel like lang tid nå, sier Larsen. (©NTB)