Her jubler Magnus Dahl for kvartfinaleplass i Mesterligaen

Atlético Madrid med dramatisk seier borte mot Børge Lunds Füchse Berlin. Se avslutningen på kampen her!

Magnus Dahl (ute til høyre i rødt) jubler for avansement til kvartfinalen i Mesterligaen med Altletico Madrid. Füchse berlin ble slått med ett mål sammenlagt. (Foto: TV 2)

Füchse Berlin-Atletico Berlin 26-27 (55-56 sammenlagt) Det ble uavgjort 29-29 i Madrid i den første kampen og i søndagens returoppgjør fortsatte det å være like jevnt. Det sto 13-14 til pause og med under minuttet igjen av kampen sto det 26-26. Da tok Atletico timeout og ofret keeper for å få en ekstra mann i angrep og målet som kunne sende dem videre i Mesterligaen. Se den dramatiske avslutningen på kampen øverst i artikke