Magnus Dahl (ute til høyre i rødt) jubler for avansement til kvartfinalen i Mesterligaen med Altletico Madrid. Füchse berlin ble slått med ett mål sammenlagt. (Foto: TV 2)
Magnus Dahl (ute til høyre i rødt) jubler for avansement til kvartfinalen i Mesterligaen med Altletico Madrid. Füchse berlin ble slått med ett mål sammenlagt. (Foto: TV 2)

Her jubler Magnus Dahl for kvartfinaleplass i Mesterligaen

Atlético Madrid med dramatisk seier borte mot Børge Lunds Füchse Berlin. Se avslutningen på kampen her!

Füchse Berlin-Atletico Berlin 26-27 (55-56 sammenlagt)

Det ble uavgjort 29-29 i Madrid i den første kampen og i søndagens returoppgjør fortsatte det å være like jevnt.

Det sto 13-14 til pause og med under minuttet igjen av kampen sto det 26-26.

Da tok Atletico timeout og ofret keeper for å få en ekstra mann i angrep og målet som kunne sende dem videre i Mesterligaen.

Se den dramatiske avslutningen på kampen øverst i artikkelen (anbefales, ikke minst på grunn av kommenteringen)

Trekket lyktes til det fulle. Kiril Lazarov fikk ballen i nettet med et skudd fra ni meter. Lazarov ble også toppscorer med seks mål. Det ble tatt ny timeout før de siste 15 sekundene skulle spilles.

Füchse Berlin tok naturligvis ut sin keeper, men da deres langskudd kom med ti sekunder igjen ble det reddet av José Hombrados og Atletico hadde sikret seieren.

De 9000 i Max-Schmeling-Halle ble dørgende stille mens Magnus Dahl og de andre Atletico-spillerne kunne juble for avansement.

Madrid er like gode på bortebane. Men vi er veldig skuffet.

Dahl startet kampen for Atletico, men ble erstattet med superveteran Hombrados, som var tilbake etter fem måneder ute med kneskade, etter 20 minutter.

Børge Lund er på vei bort fra Berlin. Han fikk spilletid i søndagens kamp, men scoret ingen mål.

- Det var to vanskelige kamper og til slutt bare ett mål som skiller. Vi visste at ingenting var avgjort etter den første kampen. Madrid er like gode på bortebane. Men vi er veldig skuffet, sa Lund på en pressekonferanse etter kampen.

Kvartfinaletrekningen er tirsdag. Veszprem, Kielce, Hamburg og Barcelona trekkes mot Kiel, Metalurg, Atletico Madrid og Flensburg.