Vålerengas Tyeler og Justin Donati
Vålerengas Tyeler og Justin Donati
tippesaken_header
tippesaken_header

Hockey og fotball på oddsen søndag

Vålerenga skal sikre seg finaleplass

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Tranmere Rovers - Stevenage H: 1,90 U: 3,00 B: 3,15

Vålerenga IF - Sparta Sarpsborg (Handikap fulltid 0-1) H: 1,70 U: 6,00 B: 2,40

Totalodds: 3,23

Innleveringsfrist: 16:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Tranmere Rovers - Stevenage H: 1,90 U: 3,00 B: 3,15

Tranmere var på sjetteplass før kampene i går. Vertene innledet med flotte 9-3-0 i høst, men siden har de vært under middels. Bare sju poeng er tatt på de ti spilte siden begynnelsen av februar. Etter 1-0-seieren her over Oldham har det blitt 0-2-tap borte for Walsall og 0-3-tap borte for MK Dons. Gibson (f) var tilbake sist, og her ser ringrev Goodison (f) ut til å kunne returnere etter én kamps fravær, slik at det når der bedre ut med mannskapet til Ronnie Moore.Stevenage har 49 poeng, noe som kan holde til ny kontrakt. Gjestene har bare 2-0-9 på sine siste elleve, men de vant 4-0 hjemme over opprykksjagende Sheffield United før 0-2-tapet borte for nedrykksaktuelle Bury. Med nederlaget sist fikk manager Gary Smith beskjed om å forlate klubben. Spiller Mark Roberts leder laget i denne. Hills (f) ble skadd tidligere i uken. Haber (a) er på landslagsoppdrag. Stevenage har tapt seks bortekamper på rad, og Tranmere skal ha gode muligheter for å komme tilbake på vinnersporet.

Vålerenga IF - Sparta Sarpsborg (Handikap fulltid 0-1) H: 1,70 U: 6,00 B: 2,40

Om kampen: Semifinale. Kamp fem av inntil sju. Vålerenga leder 3-1 i kamper, og kan altså avgjøre her. Sparta har slitt og sliter med for få tilgjengelige spillere, og de har tapt tredjeperiodene med sammenlagt 4-12. Vålerenga har vunnet kampene her i sluttspillet med henholdsvis 6-4 og 5-2. Nå kan Sparta ha mistet gnisten, og 1,40 for at dette er over i kveld må bli valget.

Om spillet: Det står 3-1-1 med dette utgangspunket denne sesongen her på Jordal. Nå er Sparta mer slitne enn de har vært, og 1,70 for at Vålerenga vinner med minst to mål skal å være god nok odds.

Få gratis kortleser her