torres1111Web
torres1111Web

Sjekk søndagens fotballrykter: – Kan returnere til Spania

Mens en hårfin kjempe fra Belgia kan være på vei inn portene på Stamford Bridge. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Fernando Torres har aldri helt kommet opp på godt gammelt nivå i Chelsea-drakten. Når ryktene i tillegg svirrer rundt Radamel Falcao spørs det om ikke spanjolens tid i London er ute. Det spekuleres samtidig i et bytte mellom de to klubbene, og Atletico Madrid-manager Diego Simeone vil ikke avkrefte en retur for sin tidligere lagkamerat i hovedstadsklubben. Det skriver The Daily Mail i dag.

– Akkurat nå spiller Fernando for et annet lag og vi må vente til slutten av sesongen med å se på hvilke spillere som kan komme hit. Han vet hva det vil si å spille for denne klubben, og jeg vet hvor viktig han kan være, sa Simeone til spansk radio i går.

Les også: Se United-kjøpet Zaha herje for England mot Romania
Les også: Liverpool avviser rykter: – Vi har ingen ønsker om å selge Suarez

I går ble det skrevet at Ezequiel Garay var Fergusons neste innkjøp til midtforsvaret, men i dag er det i følge Daily Star en annen Portugal-basert stopper som figurerer i ryktespaltene. 22 år gamle Eliaquim Mangala skal koste omlag 20 millioner pund og skal i tillegg til Manchester United ha tiltrukket interesse fra både Manchester City, Tottenham og AC Milan.

De siste ukene har verden blitt snudd på hodet, og i stedet for å snakke om alle spillerne som er på vei inn på Etihad, er det fokus på alle de som kan forlate klubben til sommeren. Sistemann i rekken er i følge The Mirror Joleon Lescott som kom til de lyseblå fra Everton i 2009 for svimlende 24 millioner pund. Og det er nettopp Everton det hviskes om som 30-åringens kommende arbeidsgiver, selv om også Newcastle og Aston Villa kan komme på banen.

Metro skriver i dag at Andreas Weimann kan være på vei til Merseyside og Liverpool. Brendan Rodgers skal være en stor fan av den hardtarbeidende spissen, og spekulasjonene har skutt ytterligere fart da østerrikerens kontraktsforhandlinger på Villa Park har gått i stå. Dersom det ikke skrives under på en ny avtale, skriver østerriksk presse at 21-åringen kan gå for så lite som 5 millioner pund.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Manchester Uniteds midtbane-brasse Anderson skal være på vei ut portene på Old Trafford om vi skal tro goal.com. 24-åringen skal være interessert i fast førstelagsfotball for å spille seg inn på landslaget før VM på hjemmebane neste sommer, og det mangler ikke på klubber som vil hente midtbanespilleren. Flere sør-amerikanske klubber skal allerede ha meldt sin interesse, og det samme gjelder for Porto. Skulle Anderson være interessert i en retur til de portugisiske mestrene vil også Sir Alex Ferguson se på muligheten for en bytteavtale med colombianske James Rodriguez.

Selv om det ikke ble noen overgang i januar, har ikke Chelsea gitt opp å signere Evertons midtbanekjempe Marouane Fellaini. 25-åringen hadde en fantastisk høstsesong, men etter overgangsspekulasjonene satte i gang for alvor har han opplevd en aldri så liten formdupp. Det har likevel ikke stilnet ryktemakerne og skal vi tro Daily Star skal Chelsea fortsatt være interessert i å legge 25 millioner pund for belgieren til sommeren.

Caughtffside.com kan i dag melde at Arsenal skal ha kastet sitt blikk på brasilianske Diego Costa. 24-åringen har denne sesongen spilt sammen med Radamel Falcao på topp, og han har notert seg for 10 scoringer på 15 kamper fra start. Den gode formen har også blitt belønnet med landslagsdebut. Dersom Arsene Wenger skulle hente inn en ny spiss til sommeren, kan det spøke for både Nicklas Bendtner, Marouane Chamakh og Park Chu-Young.

Les også: Neymar nekter å forlenge med Santos
Les også: Sjekk lørdagens fotballrykter: – Samuel Eto'o kan få selskap av City-stjerne i Russland

En som kanskje ikke har fått med seg mangelen på engelske lag i Mesterligaens kvartfinaler denne sesongen, er Fiorentinas Stevan Jovetic. 23-åringen er meget fornøyd med å få interesse fra klubber som Arsenal og Manchester City, og begrunner det med nivået på den engelske ligaen.

– Det føles godt, for Premier League er antageligvis den sterkeste ligaen i verden akkurat nå, sa montenegrineren i følge Daily Star.

En annen som har proklamert sin forkjærlighet for den engelske fotballen, er Sevilla-spiss Alvaro Negredo. 27-åringen har tidligere vært koblet til klubber som Arsenal, Chelsea og Tottenham, mens også Everton skal ha kommet på banen i januar. Angriperen har kontrakt med den spanske klubben ut 2016, men vil ikke utelukke en tur til England før den tid.

– Det er en liga jeg liker, det har jeg aldri lagt skjul på. Jeg vet ikke om jeg vil reise dit snart, om det blir lenge til eller om det blir i morgen, men jeg kommer til å spille fotball i England, sa han i følge Skysports.