Anja Edin scorer med backhand på en flyver mot Frankrike. (Foto: TV 2)
Anja Edin scorer med backhand på en flyver mot Frankrike. (Foto: TV 2)

Se Anja Edins lekne backhand-flyver mot Frankrike

Vartet opp med håndballakrobatikk da Norge tok sin tredje seier på rad i Golden League.

Frankrike-Norge 20-24

- Herlighet, for en scoring! utbrøt kommentator Harald Bredeli etter at Norge gikk opp til 22-19 mot Frankrike.

Da hadde akkurat Linn-Kristin Riegelhuth lagt opp til en flyver med Anja Edin.

Hun tok i mot ballen i luften, men istedenfor å avslutte med én gang tok hun en rotasjon og scoret på vakkert vis med et backhandskudd.

Se scoringen i videovinduet øverst.

Full pott for håndballjentene i Golden League
Norges håndballjenter kom tidlig under, men hevet seg etter pause og tok sin tredje strake seier i Golden League med 24-20 over Frankrike lørdag.

I turneringen har Amanda Kurtovic gjort et solid comeback med 13 scoringer etter et langt skadeavbrekk, mens Glassverkets Veronika Kristiansen (22) har fått en fan i TV 2s ekspert Bent Svele.

- Vi kommer til å kjøre demonstrasjonstog med traktor rundt Thorirs hus på Jæren om han ikke tar med Veronika Kristiansen videre. Hun har hatt en sjelden god debut, vært tøff begge veier og scoret ti mål, sier han.

Les også: Alstad toppscorer i ny seier for håndballjentene

Sov i starten
De norske jentene kom til Frankrike-kampen med to ferske seirer i bagasjen, men trengte en vekker før de omsider beseiret de franske vertene i Nantes. Norge kom tidlig under 0-4 og scoret sitt første mål ved Veronika Kristiansen etter fire minutter.

Frankrike fortsatte å kjøre kampen, men fem minutter før pause utlignet Norge for første gang til 9-9. Ved sidebytte sto det 12-11 i norsk favør. Men jentene skjerpet seg og vant til slutt 24-20.

Norge vant Golden League-turneringen med seirer i samtlige tre kamper. Onsdag ble Danmark knust 40-24, mens Russland ble beseiret med 29-22 fredag. (©NTB/TV 2 Sporten)