etooWeb
etooWeb

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Samuel Eto'o kan få selskap av City-stjerne i Russland

Mens Sir Alex kan ha funnet sin Ferdinand-erstatter. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
De siste dagene har det vært mye snakk om Yaya Toures krav til Manchester City om ny kontrakt, og i dag skriver Daily Mail at nyrike Anzji skal ha meldt sin interesse for ivorianeren. Toure, som kom til City for 24 millioner pund i 2010, har enda to år igjen av sin nåværende kontrakt, men kan likevel være på vei ut portene på Etihad denne sommeren. Anzji en av de få klubbene som kan matche den høyreiste midtbaneelegantens skyhøye lønnskrav.

Les også: Se United-kjøpet Zaha herje for England mot Romania
Les også: Liverpool avviser rykter: – Vi har ingen ønsker om å selge Suarez

Denne sesongen har det vært mye snakk om Manchester Uniteds forsvar, og spesielt på høstsesongen lakk det voldsomt bakover hos de røde. The Mirror skriver i dag at Sir Alex Ferguson har sett seg ut Benficas Ezequiel Garay som en mulig forsterkning på midtstopperplass. Prisen for argentineren skal være 15 millioner pund, men det er ventet at Fergie vil få konkurranse fra Chelsea om 26-åringens signatur.

Yohan Cabaye har dirigert midtbanen til Newcastle de siste to sesongene, men klubbens eier Mike Ashley avviser at franskmannen er på vei bort fra Nord-England. Cabaye er involvert i de langsiktige planene på St. James' Park, og er i følge The Mirror nestemann i arverekken for kapteinsbindet dersom Fabricio Coloccini skulle forlate klubben.

Manchester United er blant de mange klubbene som i vinter har blitt koblet til Arturo Vidal. Den chilenske midtbanespilleren har nå tatt livet av overgangsryktene ved å signere en ny avtale med Juventus som holder han i Torino til sommeren 2016. Goal.com skriver samtidig at Vidal gjerne ønsker landsmann Alexis Sanchez velkommen til sommeren. Sanchez har slitt med å få spilletid på et sterkt Barcelona-lag, og har blitt linket vekk fra klubben til sommeren.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Tottenham har slitt med dekningen på spissplass denne sesongen, og i følge ryktespaltene skal Andre Villas-Boas ha kastet blikket sitt på Romas argentiske angriper Pablo Osvaldo. Kilder innad i Roma sier derimot at Osvaldo ikke er innstilt på å forlate klubben, og at han er trives godt i den evige by. Det skriver Talksport.

Den nederlandske forsvarsspilleren Virgil van Dijk følges av flere klubber på Fotballøya. 21-åringen, som til daglig spiller i Groningen, har ikke vært til salgs, men nå spekuleres det i om klubben vil la han gå til sommeren. Van Dijks agent sier det er både Championship- og Premier League-klubber som er ute etter ungguttens signatur.

Colombianske Radamel Falcao er et av fotballverdenens heteste navn om dagen, og Chelsea og Manchester City skal være blant favorittene til å signere storscoreren til sommeren. I følge goal.com skal også Atletico Madrids Diego Simeone nå ha gått ut og sagt at Falcao fort kan forsvinne etter sesongen. – Torres forsvant og Aguero kom inn. Forlan forsvant og Falcao kom inn. Skulle han forsvinne vil vi garantert finne en erstatter, sa Simeone til spansk radio i går.