Mario Götze fortsetter å imponere for Dortmund (Foto: Angel Fernandez/Ap)
Mario Götze fortsetter å imponere for Dortmund (Foto: Angel Fernandez/Ap)

Sjekk fredagens fotballrykter: Götze med United-flørt

Men det tyske stjerneskuddet vil bli i Borussia Dortmund noen år til. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Borussia Dortmunds stjerneskudd Mario Götze gir nok Manchester United-fansen vann i munnen med sine uttalelser om at han kan tenke seg å spille for Barcelona, Real Madrid eller Manchester United. Men i intervjuet med Sport1 så la han til at han nok blir i Borussia Dortmund i ytterligere noen år.

Loic Remy har gjort seg bemerket med tre mål på seks kamper for Queens Park Rangers. Franskmannen sikret seg en nedrykksklausul i kontrakten sin. Nå sitter storklubbene klar dersom QPR skulle gå ned. Både Arsenal og Inter står klare til å hente ham hvis ikke klubben overlever.

Juventus har planer om å bytte ut hele angrepet sitt. Fernando Llorente er allerede klar for klubben. Luis Suarez er førstevalget som makker for spanjolen. Men nå melder Daily Mail at italienerne vil gå for Javier Hernandez dersom de ikke får Suarez.

Les også: – Yaya Touré forlater City dersom han ikke får kontrakt innen lørdag
Les også: Peter Odemwingie raser: – Verre enn det de gjorde på Deadline Day

Ikke noe tyder på at Fernando Torres noen gang skal komme på hvordan man scorer mål igjen. Derfor skal Chelsea ha en ny spiss i sommer. Radamel Falcao har lenge vært førstevalget, men ting tyder på at det kan bli dyrt og vanskelig å få colombianeren til Stamford Bridge. Da er det greit at Hulk nå går ut og ber toppklubbene i Premier League om å hente ham, skriver Metro. Chelsea prøvde å hente brasilianeren to ganger før han endte i Zenit St. Petersburg.

Southampton har allerede gjort en av sine viktigste signeringer foran neste sesong. Toppscorer Rickie Lambert har skrevet under en ny kontrakt med klubben, melder Sky Sports.

Chelsea kan ha funnet erstatteren for Frank Lampard. Den armenske midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan har scoret 20 mål på 26 kamper denne sesongen for Sjakthar Donetsk. Ifølge Daily Mirror får Chelsea kamp av Manchester City om 24-åringen.

Les også: PSG raknet med Beckham fra start
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Gael Kakuta ble lansert som the next big thing da han ble hentet til Chelsea i 2009. Siden den gang har han vært leid ut fire ganger. Nå er 21-åringen lei av londonklubben og vil bort på permanent basis til sommeren. Dette forteller han til The Sun.

Reading er fortsatt på managerjakt. Torsdag fikk de nei fra Brighton-sjef Gustavo Poyet. Ifølge The Sun er nå Nigel Adkins favoritt til jobben.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Øvrige ligaer:
Arjen Robben er ikke lenger noe soleklart førstevalg i Bayern München. Nå kan han være på vei til Galatasaray, skriver Sport1.

Den spanske avisen AS hevder at Barcelona ønsker å sikre seg Borussia Dortmunds stjerneskudd Ilkay Gündogan. Katalanerne ser på 22-åringen som den perfekte arvtakeren til Xavi.