Fra dette skrivebordet leder Arne Luxary sin store satsning. Akkurat nå er han ute i et viktig ærend.
Fra dette skrivebordet leder Arne Luxary sin store satsning. Akkurat nå er han ute i et viktig ærend.

– Kupp = mer penger i pungen

Det er det Arne Luxary skal gi deg!

Du har kanskje sett annonsene du også? For Arne Luxary – mannen som skal revolusjonere kjøp og salg av bruktbil i Norge.

Ventetiden har vært lang, men nå åpnes snart slusene: Både på internett, telefon og i media. 4. april åpner Arne Luxarys bruktbilhimmel!


Kuppfølelsen

– Her er det ikke noe staffasje og tull eller noen reklamebransje-jåleri. Jeg har holdt på for lenge til sånt!

– Hos meg er det én enkelt ting som gjelder. Arne Luxary skal gi deg følelsen av å ha gjort et kupp! Kupp = mer penger i pungen, sier Arne Luxary selv.


Slå ut konkurrentene

Hans lager skal være enormt, variasjonen i bruktbiler skal slå ut alle konkurrenter. Og det til priser som neppe noen andre klarer å hamle opp med.

Det høres kanskje for godt ut til være sant, tenker kanskje du? Men, nei – det er det ikke!

Bytte så ofte man vil

– Jeg skal øke rotasjonshastigheten på bruktbiler i Norge betraktelig. I dag er det så mange som egentlig har lyst til å bytte bil ofte-ofte. Men de kan ikke gjøre det fordi biler er så dyre, sier Arne Luxary og legger til:

– Med mine priser kan man bytte nesten så ofte som man vil! Det blir maks for pengene og det blir kupp. Hver gang! Men nå har jeg ikke tid til å prate. Har en jobb å gjøre – for alle de som skal bli kundene mine!

Lage ønskeliste

Fram til 4. april kan du jo bruke tiden til å lage ønskeliste og bestemme deg for hvilken bilmodell du ønsker å starte med og kjøpe først.

For oss Arne Luxary skal det ikke være noen begrensninger. Alt er mulig, alt er lov og ikke glem: Du skal få gjøre et kupp!