U21-landslaget overkjørt av Spania

Det spanske U21-landslaget ble for sterke da Norge var motstander torsdag. Kampen endte til slutt 5-2 i spanjolenes favør.

Norge er inne i oppkjøringsperioden inn mot EM i Israel i sommer. Spania var torsdag motstander i den første av to tøffe kamper, hvor Nederland er neste.

De norske gutta satte fart fra start og scoret etter bare 14 sekunder mot de regjerende EM-vinnerne. Salzburg-spiller Håvard Nielsen fikk æren av å sette ballen i nettet, etter noe slett forsvarsspill fra vertene.

Bare minutter senere slo derimot spanjolene tilbake. Barcelona-talentet Cristian Tello utlignet med et godt skudd. Ytterligere ti minutter senere var han på plass igjen. Jonatan Tollås Nation ga bort ballen på egen 16-meter og spanjolene lekte seg forbi Ørjan Håskjold Nyland.

Spania gjennomført en lekker kontring før pause og Rodrigo Moreno avsluttet angrepet med å øke ledelsen til 3-1.

I annen omgang gjorde begge lag mange bytter, men spanjolene dominerte kampen – slik man har sett dem gjøre utallige ganger tidligere. (©NTB)