cana (Foto: AFP)
cana (Foto: AFP)

Albania-stjernen uenig med Drillo: – Mine spillere gjør ikke slikt

Kaptein Lorik Cana mener han er den første som ville slått ned på overspilling blant sine lagkamerater.

Ullevaal (TV 2 Sporten): Den albanske troppen landet på Gardermoen torsdag formiddag og trente i kulda i Oslo klokken 18.00.

Lagets store stjerne, Lazio-spilleren Lorik Cana, stilte med hansker og superundertøy da han møtte TV 2 Sporten på vei inn på Ullevaal stadion.

– Kulda kan være vanskelig for oss. I Albania var det 17-18 varmegrader når vi dro så det blir rundt 25 grader forskjell. Men uansett er ikke det noen unnskyldning, sier 29-åringen til tv2.no.

Stikk fra Drillo
Cana fikk seg en smell på trening tirsdag, men sier selv han er friskmeldt til den viktige VM-kvalifiseringskampen. Han har fått med seg at rundt 1.500 albanere er ventet på Ullevaal fredag, men ikke Drillos stikk tidligere i uka:

– De er fæle hvis de får seg en smell eller et spark. Da ruller de noen ganger ekstra og holder seg til benet som om det skulle vært brukket på tre steder. Så suser de videre ti sekunder senere. Det der finner du mange steder, men det har vært mye i de kampene jeg har sett. Det er det jeg liker minst med dem, sa landslagssjefen.

– Jeg er enig i at det ikke er bra, men mine spillere gjør ikke slikt. Det er noe jeg misliker sterkt. Det kan skje uten at man mener noe med det av og til, men det er uansett bare en detalj. Det er ikke viktig. Vi har stor respekt for Norge og treneren deres, sier Cana, som spilte mot John Arne Riise og Brede Hangeland under sitt opphold i Sunderland.

– Det blir en tøff kamp, men vi må håpe på minst uavgjort. For øyeblikket er det veldig tett i puljen.

Tror på Sveits
Landslagstrener Gianni De Biasi stilte med tolk på pressekonferansen på Ullevaal der han innledet med å si at man aldri kan vite hvem som er favoritt og at alle kamper starter på 0-0.

Albania-sjefen mener Sveits er det beste laget i gruppen, og på spørsmål om Drillo har rett da han sier albanerne har en tendens til å overspille, svarer han:

– Herr Olsen har mye internasjonal erfaring. Han har sine synspunkter, sier han til tv2.no.

– Jeg vet ikke om det stemmer, men vi har mange spillere og ingen er like. Det er litt rart at han sier det, men jeg vet ikke helt hva han mener med det. Det er hans mening, sier keeper Etrit Berisha.

Etter flere sesonger i Kalmar snakker han god svensk, men beklaget likevel språkferdighetene da han møtte TV 2 Sporten i forkant av lagets trening.

– Vi kommer hit for å vinne da vi fortsatt har sjansen til å komme til VM. Klarer vi å holde tett bakover, vet vi det vil komme sjanser, sier burvokteren.

biagi
biagi