mourinhotingWeb
mourinhotingWeb

Dette er Mourinhos favorittspiller

Tross stjernegallerier under seg i både Real Madrid og Inter, er det en kommende motstander som er portugiserens favoritt.

Forrige var José Mourinho i Tyrkia for å se Galatasaray spille mot Kayserispor. Etter å ha slått ut Manchester United, er Galatasaray det neste hinderet for Real Madrid på veien til Mesterliga-finalen, og kanskje en tredje tittel i den gjeveste europacupen for Mourinho.

I den anledning ble det skrevet at Mourinho skulle ha kommet med kritikk av den 35 år gamle stjernespissen, men portugiseren gjorde det til Real Madrid TV klart at det bare var tull. Snarere tvert imot.

Les også: José Mourinho beskylder Fifa for Ballon d’Or-juks

– Det er utenkelig at jeg skal snakke stygt om Drogba. Jeg har hatt en rekke fantastiske spillere i mine klubber, men om jeg måtte nevne en favoritt kunne det godt vært Drogba. Han er helt fantastisk, sier Mourinho.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Didier Drogba (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Didier Drogba (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Ivorianeren ble hentet til Chelsea og Stamford Bridge fra Marseille i 2004 for 24 millioner pund av nettop Mourinho. Kraftspissen hjalp så portugiseren og Chelsea til to strake Premier League-titler i 2005 og 2006, før Mourinho fikk sparken i 2007.

– Det er ingen problemer mellom oss for han vet at det siste jeg ville gjøre er å si noe negativt om ham. Jeg ville gjerne hatt han ved min side igjen, sa «The Special One».

Det blir med andre ord litt av et gjensyn når de to møtes til kvartfinale i Mesterligaen på Santiago Bernabeu den 3. april.

Ikke avvisende til Inter-retur
Det har den siste tiden vært mange spekulasjoner rundt Real Madrid-managerens fremtid, og dette intervjuet var ikke noe unntak.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Jose Mourinho (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
Jose Mourinho (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

På spørsmål om han noen gang kunne tenke seg å ta over Inter igjen, var ikke Mourinho avvisende.

Les også: Sjekk mandagens fotballrykter: – Mourinho er ferdig i Real Madrid

– Jeg tilbragte to fantastiske år i Italia i Inter. Jeg vet ikke om jeg vil dra tilbake dit noen gang, men om jeg gjør det vil det være en stor glede.

Den nå 50 år gamle manageren vant trippelen med Inter i 2010 før han dro til Spania for å ta over de hvite fra Madrid.