Carlos Tevez og Yaya Toure har begge scoret to mål mot Chelsea denne sesongen (Foto: Jon Super/Ap)
Carlos Tevez og Yaya Toure har begge scoret to mål mot Chelsea denne sesongen (Foto: Jon Super/Ap)

Sjekk onsdagens fotballrykter: Stjernene på vei bort fra Manchester City

Carlos Tevez og Yaya Toure kan begge være på vei vekk fra Manchester City. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Sir Alex Ferguson vil ha en kantspiller som scorer mål. Ashley Young og Antonio Valencia har til sammen scoret null mål i Premier League denne sesongen. Nå hevder Calciomercato at Manchester United-sjefen skal ha bydd nærmere 250 millioner kroner for Portos James Rodriguez.

Manchester City ser ut til å ende på andreplass i Premier League denne sesongen. Dermed må sesongen regnes som mislykket. Da må det ryddes i stallen. Sistemann som nå ryktes å være på vei ut av klubben er Carlos Tevez. Argentineren skal være lysten på å returnere til hjemlandet, og ifølge Daily Express skal Boca Juniors være interessert i å hente ham hjem.

Husker du Scott Sinclair? Kantspilleren som herjet for Swansea forrige sesong? Vel, nå er han faktisk i Manchester City. Men etter bare to kamper fra start ser City-karrieren ut til å gå mot slutten. Everton og Aston Villa skal ifølge Daily Mirror være interessert i å gi ham en ny karrierestart.

En som ikke er en del av ryddejobben i City er Yaya Toure. Men ivorianeren truer i stedet med å forlate klubben. Til tross for at han er den som tjener best i City, så føler ikke Toure seg verdsatt. Nå har han satt deadline til lørdag for å få på plass en ny kontrakt. Hvis ikke forsvinner han i mai, skriver The Sun.

PÅ BENKEN: Scott Sinclair har stort sett sittet på benken i Manchester City. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
PÅ BENKEN: Scott Sinclair har stort sett sittet på benken i Manchester City. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Les også: – Yaya Touré forlater City dersom han ikke får kontrakt innen lørdag
Les også: Peter Odemwingie raser: – Verre enn det de gjorde på Deadline Day

Østerrikske Andreas Weimann har vært et av få lyspunkter hos Aston Villa denne sesongen. Det har fått større klubber til å følge med ham. Nå ryktes det ifølge Daily Mail at Norwich vil komme med et bud på ham til sommeren.

QPR-manager Harry Redknapp hevder at han er klar for å hente Etienne Capoue fra Toulouse dersom klubben holder plassen i Premier League. Franskmannen er også ønsket av Arsenal og Tottenham, skriver The Metro.

Celtics kenyanske midtbanemotor Victor Wanyama ble koblet til Arsenal i januar. Nå er det Liverpool som blir satt i forbindelse med 21-åringen. Ifølge Daily Mail er også Manchester United, Manchester City, Everton og Sunderland interessert.

TIL ENGELSK FOTBALL: Victor Wanyamaså godt som klar for Southampton. (Foto: Scanpix)
TIL ENGELSK FOTBALL: Victor Wanyamaså godt som klar for Southampton. (Foto: Scanpix)

Les også: PSG raknet med Beckham fra start
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Har du hørt om Daniel Carr? Hvis ikke så merk deg navnet nå. Mye tyder på at Dulwich Hamlet-spilleren spiller i en Premier League-klubb neste sesong. Daily Mail skriver at 18-åringen har vært på prøvespill i Liverpool. I tillegg skal både Arsenal og Chelsea være interessert i Carr.

En annen unggutt som har fanget storklubbenes øyne er West Bromwich Albions 16-åring Isaiah Brown. Midtbanespilleren satt på benken da WBA møtte Chelsea. Nå skriver The Telegraph at Chelsea ønsker å hente ham til Stamford Bridge. Men de får tøff kamp av Arsenal.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Øvrige ligaer:
Bayern München leker ikke butikk. Nå skriver Forza Italian Football at den tyske storklubben vil bruke over en halv milliard kroner pluss Anatolij Tymotsjuk for å hente Edinson Cavani fra Napoli.

En annen som er blitt koblet til Bayern München er brasilianske Ralf. Men agenten hans hevder overfor Fox Sports Rádio at det foreløpig ikke er kommet noe bud.

En annen brasilianer som er ønsket i Europa er Fluminenses venstreback Carlinhos. Ifølge Gazeta Esportiva skal Galatasaray ha kommet med et bud på ham, men han ønsket ikke å dra til den tyrkiske storklubben.

Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)
Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)