Sandnes Ulf anbefalt å flytte hjemmekamp

Baneproblemene for Sandnes Ulf vedvarer. Nå har Sandnes kommune anbefalt eliteserieklubben å flytte første hjemmekamp mot Aalesund, skriver Sandnesposten.

Sandnes Ulf får besøk av AaFK 1. april, men Sandnes stadion ser ikke ut til å bli klar på grunn av frost i banen og én meter tele. Baneansvarlig Odd Andersen er på ferie. Han er først tilbake 4. april.

– Vi har anbefalt Sandnes Ulf å se på andre alternativer for å avvikle denne kampen. Eventuelt må den avlyses og utsettes. Banen er ikke i spillbar stand nå, og det skal mye til for at den blir det innen 1. april, sier bymiljøsjef i Sandnes kommune, Kjersti Ohr til Sandnesposten.

Hjemmekampen mot Haugesund 7. april er også i fare. Sandnes Ulf-leder Tom Rune Espedal anslår at det vil koste rogalendingene 300.000-400.000 kroner å flytte kampen til et annet stadion.

Her snakker vi leieutgifter, tap av sponsor- og publikumsinntekter. Men kanskje viktigst av alt så vil det svekke vårt omdømme, sukker Espedal overfor lokalavisen.

I fjor høst fikk Sandnes Ulf kraftig kritikk for en elendig bane. Den tok ikke unna nok vann og enkelte kamper ble omtalt som «vannpolokamper». I Norges Fotballforbund forventer en at eliteserielaget får hjemmebanen klar til 1. april. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2