Carl Ikeme
Carl Ikeme

Fikk kjeft etter giganttabbe: Wolves-keeperen brakk hånden i frustrasjon

Carl Ikemes sesong kan være over etter garderobekrangel med manager Dean Saunders.

Wolverhampton har falt som en stein gjennom Championship etter nedrykket fra Premier League i fjor. Ulvene, som sparket Ståle Solbakken i 5. januar, ligger for øyeblikket på en overraskende og svak nest sisteplass på det nest øverste nivået i England - nedrykksspøkelset lurer med andre ord nok en gang i korridorene på Molineux.

Giganttabbe
Dean Saunders er mannen som har fått i oppgave med å snu den vonde trenden etter at Solbakken måtte forlate klubben, men stemningen og optimismen i klubben har nok ikke steget nevneverdig de siste månedene.

I nøkkelkampen mot tabelljumbo Bristol Ciy i helgen klarte Wolves å dra i land sin andre seier under Saunders' ledelse, men tumulter og ilter stemning i garderoben setter igjen de oransje i negativt søkelys.

Les også: Saunders: – Nedrykk en katastrofe for klubben

For drøyt 25 minutter ut i kampen gikk Bristol City opp i ledelsen etter en enorm keepertabbe av Carl Ikeme. Sisteskansen tok et kort utspark til David Davis, men 22-åringen var presset og måtte spille tilbake til Ikeme. På klønete vis klarer Ikeme å slippe ballen mellom beina og inn i målet.

Se situasjonen i videovinduet øverst på siden!

Frykter brudd i hånden etter garderobetumulter
En tydelig oppgitt Ikeme måtte konstatere at gjestene kunne juble, men kontroversene var ikke over helt ennå. For da lagene gikk i garderoben tok Saunders et skikkelig oppgjør med Wolves-spillernes slette innsats i den første omgangen. Også Ikeme skal ha fått høre det av den walisiske manageren.

Artikkelen fortsetter under bildet!

HAR IKKE KLART Å SNU SKUTA: Dean Saunders og Wolverhampton sliter i bunnen av Championship. (Foto: Nigel French)
HAR IKKE KLART Å SNU SKUTA: Dean Saunders og Wolverhampton sliter i bunnen av Championship. (Foto: Nigel French)

Keeperen skal ha blitt så forbannet at han plantet knyttneven inn i en betongvekk og skadet sitt viktigste arbeidsredskap. 26-åringens møte med veggen var så alvorlig at han ikke kom på banen til den andre omgangen.

Saunders påstår at Ikeme skadet hånden sin underveis i kampen, men ifølge The Telegraph skal keeperen ha måttet bli igjen i garderoben som følger av den selvpåførte skaden. Ikeme måtte ta røntgenbilde av hånden etter kampen og Wolves frykter nå at han har pådratt seg et brudd. Ifølge avisen er det ventet at Ikeme vil bli værende på sidelinjen i minst én måned, og sesongen kan fort være over for engelskmannen.

– Jeg måtte ta et oppgjør med alle i pausen, men det som skjer i garderoben blir i garderoben. Jeg forteller ikke folk hva jeg sier til spillerne mine i pausen, bortsett fra at jeg tok et oppgjør med dem, sier Saunders.

Les også: Thorstvedt spår massivt ryddesalg hos City
Les også: Se FC Football: – Jeg er beryktet blant dommerne

Wolves har nå blitt tvunget til å kalle tilbake keeper Aaron McCarey som for øyeblikket er på lån hos Walsall.

Etter å ha ligget under 0-1 til pause i kampen mot Bristol City slo Wolves tilbake etter hvilen. Sylvan Ebanks-Blake og Kevin Doyle fikset 2-1-seier for ulvene.