Asmir Begovic og Robin van Persie (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Asmir Begovic og Robin van Persie (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: Storklubbene i keeperkamp

Det kan bli auksjon blant storklubbene for å sikre seg Asmir Begovic. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Romas Erik Lamela er i lang tid blitt koblet til begge Manchester-klubbene. Etter det Tuttomercatoweb skriver så er det trolig Manchester City som er mest konkret i sin interesse for argentineren. Men ifølge agenten hans Pablo Sabbag så kommer ikke 21-åringen til å tenke annet enn Roma før etter sesongslutt.

Peter Odemwingie er ikke den mest populære spilleren i West Bromwich Albion for tiden. Nigerianeren hadde et nytt utbrudd på Twitter nylig, og ifølge Daily Star skal Odemwingie ha bekreftet overfor en supporter at håpet hans er å bli sparket av klubben.

Les også: Wigan-spiller med skrekktakling: – Burde gitt tre måneder i fengsel
Les også: Peter Odemwingie raser: – Verre enn det de gjorde på Deadline Day

Peter Odemwingie feirer hat trick mot Wolves (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Peter Odemwingie feirer hat trick mot Wolves (Foto: IAN KINGTON/Afp)

At Asmir Begovic forsvinner fra Stoke til sommeren er ingen overraskelse. Den bosniske keeperen har storspilt denne sesongen, og med Jack Butland på plass til sommeren så er veien åpen til storklubbene for Begovic. Nå melder The Telegraph at Manchester United kommer til å gjøre ham til tidenes dyreste keeper i engelsk fotball. Arsenal og Chelsea skal også være interessert.

Og med Begovic på vei bort og lite penger til å handle inn nye spillere, har manager Tony Pulis begynt å vurdere sin stilling. Waliseren skal ifølge Daily Mail være møkklei av å se konkurrentene handler fra hyller han bare kan drømme om å kikke på.

Ifølge The Express så ønsker Chelsea å hente inn en ny venstreback for å erstatte en stadig eldre Ashley Cole. Nå skal en frustrert Fabio Coentrao være på vei oppover på ønskelisten. Portugiseren er lei av å sitte på benken i Real Madrid, og kan være Chelseas nye nummer 3. Liverpool skal også være interessert, men det spørs om Brendan Rodgers er villig til å bruke hele overgangsbudsjettet sitt på en venstreback.

Les også: PSG raknet med Beckham fra start
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

David Villa ser ut til å glippe for Arsenal. Veteranspissen skal være i ferd med å signere en ny kontrakt med Barcelona. I stedet kan det virke som om Arsene Wenger har gjort Fiorentinas Stevan Jovetic til sitt førstevalg. Montenegrineren passer bedre inn i Wengers innkjøpspolicy med sine 23 år. Og ifølge The Metro kan 23-åringen bli tidenes dyreste Arsenal-kjøp.

 Stefan Jovetic (Foto: Silvano Galassi/Ap)
Stefan Jovetic (Foto: Silvano Galassi/Ap)

En annen som nok passer Wengers innkjøpsstrategi er Archie Shepherd. County Park FC-spilleren er bare fire år, men trener allerede både med Arsenal og West Ham. Ifølge Daily Mail er også Chelsea interessert i å sikre seg angriperen, som nylig scoret ti mål i en kamp mot spillere som er to år eldre enn seg.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Øvrige ligaer:

Barcelona skal være svært interessert i tuniseren Aymen Abdennour. Barca skal ha hatt speidere på flere av Toulouses kamper denne sesongen for å kikke på forsvarsspilleren, hevder han overfor SuperSport.

ØNSKET AV BARCA: Aymen Abdennour, her i duell med Zlatan Ibrahimovic, hevder at Barcelona vil ha ham. (Foto: FRANCK FIFE/Afp)
ØNSKET AV BARCA: Aymen Abdennour, her i duell med Zlatan Ibrahimovic, hevder at Barcelona vil ha ham. (Foto: FRANCK FIFE/Afp)