Alexander Legkov poserer stolt foran det som er Russlands svar på den mye omtalte norske smøretraileren. (Foto: instagram.com/alexanderlegkov/)
Alexander Legkov poserer stolt foran det som er Russlands svar på den mye omtalte norske smøretraileren. (Foto: instagram.com/alexanderlegkov/)

Lindsey Vonn og Tiger Woods bekrefter forholdet

La ut kjærestebilder av seg selv på Facebook og Instagram.

De fleste har hatt en rimelig stor mistanke om at alpintstjernen Lindsey Vonn og golfstjernen Tiger Woods har funnet sammen.

Vonn ble blant annet hentet av privatflyet til Tiger Woods etter sin stygge kneskade under VM i Schladming tidligere i vinter.

Nå bekreftet de to forholdet.

Lindsey Vonn (28) har lagt ut bilder på sin Instagram-konto der hun forteller at forholdet mellom de to idrettsprofilene utviklet seg fra et vennskap til noe mer romantisk i løpet av de siste månedene og at hun er meget lykkelig over det.

Hun understreker også at paret ikke vil snakke mer om forholdet utover at det nå er bekreftet. Lindsey Vonn skilte seg i 2011 fra alpinisten Thomas Vonn.

Tilbake etter utroskapssaken
Tiger Woods (37) har lagt ut de samme bildene på sin Facebook-side og kommer med en lignende uttalelse.

Woods vant WGC-turneringen i Florida med to slag søndag. Det var amerikanerens 76. seier på PGA-touren.

Men de siste årene har vært preget av skandaler og motgang for golfstjernen. I november 2009 kom det frem at Woods hadde bedratt sin svenske kone Elin Nordegren med flere kvinner.

Skandalen førte til at flere store sponsorer trakk seg. Woods selv gikk i terapi og har slitt på golfbanen siden. 23. august 2010 ble han skilt fra Nordegren.