messi
messi

Messi spiller «Fifa 13» under hemmelig kallenavn

Kanskje du har møtt Lionel Messi – uten å vite om det?

Lionel Messi er kåret til Fifas årets spiller i verden fire år på rad og regnes som planetens beste fotballspiller for øyeblikket.

LES OGSÅ: Messi-dobbel ga ny festaften på Camp Nou

Men i likhet med mange andre fotballstjerner har Barcelonas driblekunstner mye fritid etter at de daglige treningsøktene er unnagjort.

– Jeg spiller PlayStation online mot andre spillere i hele verden. Men de vet selvsagt ikke at det jeg som spiller. Og av til blir de sinte på meg

Spiller TV-spill
Nå røper Argentinas landslagskaptein at også han bruker mye tid på det populære TV-spillet «Fifa 2013» på PlayStation.

Messi spiller mot ukjente spillere over hele verden over internett – skjult bak et hemmelig kallenavn.

– Jeg spiller PlayStation online mot andre spillere i hele verden. Men de vet selvsagt ikke at det jeg som spiller. Og av til blir de sinte på meg når jeg spiller kamper og slår pasninger bakover på banen for å sløse med tiden, forteller Messi i et intervju som er gjengitt i den spanske avisen Marca.

Messi har i virkeligheten scoret i 18 ligakamper på rad for Barcelona og har hittil denne sesongen notert seg for 42 mål på 28 ligakamper. Det gir et snitt på 1,50 per kamp.

Får kritikk fra faren
Men selv om Messi leker med motstanderne og er i ferd med å skyte Barcelona til nok et ligatrofé, innrømmer argentineren at han ikke bare mottar skryt for sitt spill. Spesielt har Messi én sterk kritiker.

– Spør du min far så spiller jeg aldri godt. Da jeg var liten husker jeg at jeg scoret fire mål i en kamp, men likevel fant han noe å kritisere meg for. Han gjør imidlertid dette for at jeg hele tiden skal bli bedre, oppsummerer Messi.

LES OGSÅ: På denne listen slår Beckham knockout på Messi

Lionel Messi (Foto: GUSTAU NACARINO, © GN//gs)
Lionel Messi (Foto: GUSTAU NACARINO, © GN//gs)

– Jeg vet at det finnes mange som ønsker at vi skal tape hver kamp. Men det bekymrer meg ikke

LES OGSÅ: Nå er Lionel Messi verdens best betalte fotballspiller

– De håper vi taper
Barcelona har de siste sesongene dominert både i den hjemlige serien og i Europa. Messi er klar over at Barcelonas dominans – spesielt i Spania – ikke blir like godt mottatt av rivaliserende supportere.

– Jeg vet at det finnes mange som ønsker at vi skal tape hver kamp. Men det bekymrer meg ikke, sier Messi i intervjuet med TyC Sports, som også røper at han følger andre idretter enn fotball svært tett.

– Selvfølgelig beundrer jeg andre idrettsutøvere. Jeg liker Kobe Bryant, Federer, Nadal, Djokovic og Del Potro – de er alle fantastiske, forteller Messi.

PS: Messi er ikke den eneste store fotballstjernen som spiller «Fifa 13» på PlayStation. Zlatan Ibrahimovic forteller blant annet i sin biografi «Jeg er Zlatan» at han fikk en ny kompis etter å ha chattet med ham mens han spilte Fifa på PlayStation.