SPILLER FOR ENGLAND: Raheem Sterling vier sin internasjonale fremtid til det engelske landslaget. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
SPILLER FOR ENGLAND: Raheem Sterling vier sin internasjonale fremtid til det engelske landslaget. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Sjekk mandagens fotballrykter: Sterling ønsket i Championship

Mens John Terry kan havne i De forente Arabiske Emirater. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Arsenals forsvar har ikke akkurat vært bunnsolid denne sesongen. Nå hevder Sky Sports News at Nicolas N'koulou kan være på vei fra Marseille for å tette igjen Gunners-forsvaret.

Men han kan slippe å ha en usikker polakk som vokter målet bak seg. Ifølge Daily Star skal Victor Valdes ha gitt beskjed til Barcelona-ledelsen om at han vil til Arsenal i sommer.

INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)
INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

En rekke Premier League-klubber er blitt koblet til Borussia Dortmund-stopperne Neven Subotic og Mats Hummels, men uten suksess. Nå strekker en annen Dortmund-stopper ut hånden og ber de engelske klubbene om å komme og hente ham. Felipe Santana er lei av å være backup og vil gjerne til England. Det sier han i hvert fall til Ruhr Nachrichten.

Queens Park Rangers er begynt å forberede neste sesong - uavhengig av hvilken divisjon de befinner seg i. Og nå ønsker Harry Redknapp å børste støv av Aston Villas benkevarmer Darren Bent. Spissen har stort sett vært ute i kulden etter at Paul Lambert overtok styringen på Villa Park. Ifølge The Metro skal både QPR, Norwich og Swansea være interessert i å finne ut om Bent fortsatt vet hvordan man scorer mål.

Darren-Bent
Darren-Bent

En spiss på vei bort fra Premier League er Pavel Progrebnjak. Russeren var en stor suksess i Fulham, men etter at han fikk en lukrativ kontrakt med Reading, har han hatt en sterkt dalende formkurve. Nå mener Daily Mirror å vite at han kan være på vei hjem til Russland og Zenit St. Petersburg.

Les også: PSG raknet med Beckham fra start
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Etter en heftig start på sesongen, er det blitt stille rundt Raheem Sterling. Med mindre spilletid, har Championship-klubbene begynt å snuse på lynvingen. Men både Leeds, Cardiff og Bolton har fått avslått sine forspørsler om å leie 18-åringen, skriver Daily Mirror.

John Terry er ikke lenger noe førstevalg for Chelsea, og nå ryktes det at han kan få seg en pensjonsavtale i De forente arabiske emirater. Sunday People skriver at Al Nasr, Al-Ain og Al Jazira alle skal være interessert i Chelsea-kapteinen.

John Terry (Foto: Scott Heppell/Ap)
John Terry (Foto: Scott Heppell/Ap)

Mange regner belgiske Thibaut Courtois som det største keepertalentet i Europa i øyeblikket. 21-åringen har storspilt for Atletico Madrid, men er Chelseas eiendom. Nå skal Chelsea være villig til å la Courtois gå, men bare om de får 150 millioner kroner for ham, skriver Daily Star.

Les også: Wigan-spiller med skrekktakling: – Burde gitt tre måneder i fengsel
Les også: Peter Odemwingie raser: – Verre enn det de gjorde på Deadline Day

Øvrige ligaer:

Muskelberget Danny Shittu har vært sentral i Millwalls ferd til semifinale i FA-cupen. Nå regner klubben med at midtstopperen blir værende på The Den.

Napoli skal være i ferd med å sikre seg Atalantas stjerneskudd Giacomo Bonaventura. 23-åringen har scoret seks mål i Serie A denne sesongen, og hans agent Giocondo Martorelli sier til Radio Crc at en overgang kan være nært forestående.

Nicklas Bendtner kan se langt etter å få sitt låneopphold med Juventus forlenget. Han er heller ikke ønsket tilbake i Arsenal. Nå kan Russland bli neste stoppested for spissen som mente Borussia Dortmund var en for liten klubb for ham. Hans nye agent Tom Brooks hevder overfor Izvestia at flere russiske klubber har vært i kontakt.

WHAT TO DO? Nicklas Bendtner må ta stilling til om han vil ha penger eller skal spille fotball. (Foto: Fabio Ferrari/Ap)
WHAT TO DO? Nicklas Bendtner må ta stilling til om han vil ha penger eller skal spille fotball. (Foto: Fabio Ferrari/Ap)

Paris Saint-Germain har fortsatt mange arabiske oljemillioner å svi av. Nå bekrefter Karim Benzema overfor Telefoot at han fort kan havne i den franske storklubben, men ikke med det aller første.