Deaane
Deaane

Deane beskylder Vaagan Moen for filming: – Det er ikke fair play

Sarpsborg 08-treneren er lite fornøyd med måten LSK-spilleren opptrådte på.

Sarpsborg 08 ledet 2–0 borte mot Lillestrøm og så ut til å ta tre imponerende poeng da Petter Vaagan Moen gikk over ende i gjestenes 16-meter og fikk straffe.

Det ble starten på en opphenting som sørget for poengdeling på Åråsen.

– Hadde ikke likt om en av mine spillere gjorde det
Sarpsborg 08-trener Brian Deane var ikke spesielt fornøyd med måten LSK kom tilbake i kampen på.

– Det skulle aldri vært straffe. Og det andre målet deres var offside. Men dessverre er det sånn at små klubber som oss får slike avgjørelser mot oss når vi møter de største lagene. Det er selvsagt frustrerende, men vi må bare legge det bak oss og se fremover, sier han til TV 2 Sporten.

– Mener du Vaagan Moen filmet?

eg er skuffet over at dommeren ikke så at det ikke var noe kontakt. Jeg har spillere som sitter skuffet i garderoben på grunn av det nå. Det er ikke fair play

– Du kan jo bedømme ut ifra bildene selv. Det er ikke noe jeg ønsker å se mine egne spillere gjøre. Men det er kanskje sånt man gjør når man ligger under med to mål. Jeg er skuffet over at dommeren ikke så at det ikke var noe kontakt. Jeg har spillere som sitter skuffet i garderoben på grunn av det nå. Det er ikke fair play, sier han.

Hyller Elyounoussi
Mohamed Elyounoussi scoret begge målene for Østfolds-klubben. Deane er full i lovord om den talentfulle 18-åringen.

– Han er en spesiell gutt. Han har en fantastisk holdning. Han trener hardt hver eneste dag og vet at han bare er 18 år, og er derfor klar over sin posisjon i laget. Han kommer ikke inn og tror han er noe supertalent.

Hvor stort er potensialet hans?

– Det er enormt. Han kan gjøre hva han vil. Men oppskriften til suksess er mer enn bare potensial. Jeg tror han vil utvikle seg hos oss. Han er som sagt en spesiell gutt. Ikke bare på grunn av måten han spiller på, men også på grunn av personligheten hans, sier han.

Se straffesituasjonen og de andre høydepunktene fra kampen under

704626

Hva mener du? Har Deane grunn til å være misfornøyd med dommeren? Ta debatten under