Kristoffersen på 17.-plass da Neureuther vant

Henrik Kristoffersen ble nummer 17 i verdenscupfinalen i slalåm i sveitsiske Lenzerheide søndag. Tyske Felix Neureuther vant rennet.

AVSLUTTET MED 17.PLASS: Henrik Kristoffersen avsluttet sesongen på 17.plass i Lenzerheide. (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)

Norske Henrik Kristoffersen ble nest sist av de 18 alpinistene som fullførte slalåmrennet i Lenzerheide søndag. Han endte 3,47 sekunder bak vinneren Felix Neureuther. Etter første omgang lå nordmannen på 18.-plass.

Verdenscupvinner Marcel Hirscher tok noe innpå Neureuther i finaleomgangen, men var 36/100 sekund bak vinneren. Ivica Kostelic på tredjeplass var ytterligere 15 hundredeler bak.

Klart raskest i finaleomgangen var japaneren Naoki Yuasa. Han slo Hirscher med over sekundet og kjørte seg opp 11 plasser.

Henrik Kristoffersen var eneste norske deltaker i søndagens verdenscupfinale. (©NTB)

NEUREUTHER VANT: Felix Neureuther sikret seg seieren i Lenzerheide. (Foto: DENIS BALIBOUSE/Reuters)