Mallorca skremte Real Madrid

Real Madrid kom under to ganger for Mallorca, men vendte effektivt til 5-2-seier på hjemmebane.

luka modric (Foto: DANI POZO, © DP/ql)

Real Madrid-Mallorca 5-2

Real er uten reell sjanse til å forsvare seriegullet i Spania, men har tatt seg videre i både mesterliga og cup og står med seks strake seirer i serien.

Den siste kom riktig nok ikke helt uten trøbbel. Fem minutter var spilt da Emilio Nsue sendte bortelaget Mallorca i føringen lørdag kveld.

Gonzalo Higuaín kvitterte for hovedstadslaget, men etter 20 minutter sto det 1-2 da gjestenes Alejandro Alfaro headet inn sitt fjerde mål på tre kamper.

Så, i løpet av fem svært effektive minutter i starten av annen omgang, vendte Real Madrid kampen. Først nikket Cristiano Ronaldo inn 2-2. Deretter fyrte Luka Modric en suser av et langskudd opp i vinkelen, før Higuaín økte til 4-2 etter glimrende angrepsspill av vertene.

I tilleggstiden fastsatte Karim Benzema resultatet til 5-2. Han fikk en enkel jobb med å dytte ballen inn etter at Higuáin ble stukket igjennom av Xabi Alonso. (©NTB)