Tre supre Brann-scoringer senket Vålerenga

To knallperler signert Fredrik Haugen og Kristoffer Larsen, i tillegg til en kontant heading av Fredrik Nordkvelle, sørget for Brann-seier med 3-1 over Vålerenga i Bergen lørdag.

Branns spillere vartet opp med flott lørdagsunderholdning på Brann stadion foran drøyt 12.000 tilskuere.

Fredrik Haugen satte inn 1-0-målet etter 13 minutters spill da han bredsidet en presis corner fra Erik Huseklepp i høyre kryss for VIFs unge keeper Gudmund Kongshavn (22). Det var en flott prestasjon av Haugen, som var under sterkt press i ballmottaket.

Haugen spilte hele fjorårssesongen for Brann etter at han signerte for klubben i august 2010. Han er en av spillerne som har vært med på Branns talentutvikling i samarbeid med Løv-Ham.

Branns 2-0-scoring var verdt inngangsbilletten alene. Kristoffer Larsen, som ble dyttet opp som spiss da Huseklepp måtte gi seg med mageproblemer etter første omgang, brukte bare ett minutt og 30 sekunder på å presentere seg. Han dundret inn 2-0-målet på volley etter massivt Brann-trykk.

Fredrik Nordkvelle timet fin en heading og styrte inn 3-0-målet i det 74. spilleminutt på pasning fra Kristoffer Larsen. Da var festen i Bergen allerede begynt. VIF fikk en redusering til mager trøst da Torgeir Børven førte gjestene i målprotokollen etter 77 minutter med et direkteskudd på pasning fra Daniel Fredheim Holm. (©NTB)