Etterlengtet Flyers-seier

Matt Read og Claude Giroux scoret i straffeslagkonkurransen da Philadelphia Flyers slo New Jersey Devils 2-1 i NHL fredag.

Det var en etterlengtet seier for Flyers, som var uten seier i sine sju siste kamper mot rivalen. Den rekken strakte seg helt tilbake til sluttspillet i fjor. De poengene var også viktige i jakten på sluttspillplass. Det er fortsatt tre poeng fram til Winnipeg Jets, som er på den åttende og siste sluttspillplassen i Eastern Conference.

– Vi trengte å vinne i dag. Vi måtte ha poeng for å gi oss en sjanse i sluttspillkampen, sa Flyers-trener Peter Laviolette etter lagets annen seier på de seks siste kampene.

Ilja Bryzgalov storspilte i målet for Flyers. Han reddet blant annet seks skudd bare i forlengningen, og begge straffene.

Curtis Glencross gjorde hat trick da Calgary Flames vant 6-3 over Nashville Predators. Alle hans mål kom i tredje periode, og dermed regnet det cowboyhatter inn på isen.

Det første målet var flaks, da en retur spratt i beinet hans og inn i mål. Deretter gjorde han en perfekt styring, før det siste målet ble satt i tomt bur. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2