En ung Coventry fan fortviler etter at nedrykket i vår var et faktum. (Foto: Dave Howarth/Pa Photos)
En ung Coventry fan fortviler etter at nedrykket i vår var et faktum. (Foto: Dave Howarth/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

En dobbel til 7,77 velges blant 61 oddsomtaler

Det nærmer seg krise i Coventry

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Coventry City - Hartlepool United H: 1,60 U: 3,20 B: 4,20

Catania - Udinese H: 1,85 U: 3,00 B: 3,30

Totalodds: 7,77

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Coventry City - Hartlepool United H: 1,60 U: 3,20 B: 4,20

Coventry er nr. 9. De har grusomme 5-6-8 hjemme. Vi advarte mot innsatser på laget her mot Colchester tirsdag, men de klarte 2-2 etter å ha ligget under. 0-2. Stor gjeld gjør at vertene står i fare for å bli satt under administrasjon, noe som vil koste laget ti poeng. Toppscorer Clarke er skadet. Det samme gjelder Adams (f), Wood (f) og Elliott (a). Dickinson (f) har nettopp reist tilbake til Watford. Hartlepool har seks poeng opp til streken. De har fine 5-4-1 på sine siste ti, men er nå uten seier på tre kamper. 0-0 hjemme mot Yeovil ble etterfulgt av samme resultat samme sted mot Colchester. Gjestene hadde spillefri i midtuken. De unge forsvarerne Richards og Baldwin er fremdeles ute, men for øvrig er det få problemer for manager John Hughes. Spenstige 4,20 for B spilles.

Catania - Udinese H: 1,85 U: 3,00 B: 3,30

Nr. 8 mot nr. 9. Catania har 9-2-3 hjemme, men de tapte 2-3 her for Inter før 0-1-nederlaget borte for Juventus. Spolli (f) soner her, men Legrottaglie (f) er tilbake. Sicilianerne har få skader. Udinese slo snart nedrykkede Pescara 1-0 borte før de spilte 1-1 hjemme mot Roma. På reise står gjestene med 3-5-6. I dette oppgjøret savnes Basta (f), Pasquale (f), Lazzari (mb), Pinzi (mb) og Di Natale (a) med skader. Som om ikke det var nok er Domizzi (f), Heurtaux (f) og Maicosuel (mb) suspenderte. Med alle fraværene til Udinese skal Catania har svært gode muligheter.

Få gratis kortleser her