BaleDawson
BaleDawson

Tottenham-kapteinen om Bale: – Blant de beste jeg har spilt med

Michael Dawson rangerer waliseren på linje med de aller beste Tottenham-spillerne de siste ti årene.

Se Tottenham-Fulham 16.00 på TV 2 PL HD 2 og tv2sumo.no!

Tottenhams utrolige rekke med ubeseirede kamper tok slutt borte mot Liverpool forrige Premier League-runde, og de liljehvite fra Nord-London må tilbake på vinnersporet hjemme mot gamlesjefen Martin Jols Fulham søndag dersom ikke fjorårets kollaps skal begynne å lure i tankene til klubbens spillere.

Kaptein Michael Dawson tror dog at klubbens nye manager André Villas-Boas er mannen som leder Spurs tilbake til Europas gjeveste turnering etter to års fravær.

– Jeg håper han får det han fortjener mot slutten av sesongen. Både han og klubben fortjener å være i Mesterligaen, sier midtstopperen.

Se intervjuet med Dawson i videovinduet øverst!

Les også: Thorstvedt spår PL-innspurten: Slik ender kampen om Mesterligaen

Gareth Bale har scoret 3-0 (Foto: David Davies/Pa Photos)
Gareth Bale har scoret 3-0 (Foto: David Davies/Pa Photos)

Har du Dawson på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Har spilt med mange verdensklassespillere
Dawson, som selv ble tatt ut i Englands landslagstropp torsdag, har også masse skryt å dele ut til sine lagkamerater. Spesielt en mann har utmerket seg.

– Jeg har spilt med mange verdensklassespillere i løpet av min tid i Tottenham, men Gareth Bale er definitivt helt der oppe. Han spiller med en enorm selvtillit, og å spille med ham er fantastisk, sier Dawson.

Også Hugo Lloris, som vokter målet bak Dawson i Premier League, og kun har sluppet inn 20 mål på 19 Premier League-kamper, får sin fortjente hyllest.

– Han har vært toppklasse siden han kom inn i laget. Han kommer ut på innlegg og han er god til å komme ut fra streken og redde. Det har ikke noe å si hvor gode forsvarsspillere du har, for du må uansett ha en keeper som foretar redninger, og det har han gjort, sier Dawson.

Les også: Lagkameraten om Bale: – Han kunne spilt for Brasil

Se intervjuet med Tottenham-kapteinen i videovinduet øverst!

BaleModricVanDerVaartBerbat
BaleModricVanDerVaartBerbat