BEBETOSØNN2
BEBETOSØNN2

Nå er Bebetos sønn gammel nok til å spille for Juventus

Sønnen som Bebeto feiret under VM i 1994 ble torsdag enig med den italienske storklubben.

Mange husker nok den brasilianske fotballegenden Bebeto som blant annet var med på å vinne VM for Brasil i 1994. Brassen fikk 75 landskamper for landet sitt og scoret hele 39 ganger.

Bebeto er nok likevel mest kjent for målfeiringen han presenterte for publikum under VM i USA i 1994.

Sønnen klar for Juventus
Hans kone hadde bare noen dager før kvartfinalen mot Holland født parets tredje barn. I kvartfinalen svarte Bebeto med å sende Brasil i føringen før han sprang mot publikum og latet som om han vugget et barn med armene. Feiringen er i ettertid blitt vanlig for fotballspillere som akkurat er blitt foreldre.

Les også:Norsk 16-åring kan bli italiensk cupmester
Les også:Norsk stortalent (16) signerte for Juventus

Sønnen som Bebeto feiret under kvartfinalen i 1994 fikk etter hvert navnet Nico Mattheus og skulle vise seg å bli en meget lovende fotballspiller. Så god er han faktisk at han ifølge football-italia.net torsdag ble enig med den italienske storklubben Juventus bare 18 år gammel.

Nico Mattheus (Foto: ALEJANDRO PAGNI/Afp)
Nico Mattheus (Foto: ALEJANDRO PAGNI/Afp)

Verdt 16 millioner
Ifølge italienske medier så betaler Juventus rundt 16 millioner kroner for unggutten. Han hadde også tilbud om å forlenge kontrakten sin med sin nåværende klubb Flamengo, men valgte derimot å prøve lykken i Europa.

Juventus hentet også tidligere år det norske stortalentet Vajebah Sakor fra Asker. 16-åringen var seinest onsdag i aksjon for Juventus' primavera-lag da de spilte 1–1 i den første av to cupfinaler mot Napoli.