mila
mila

Mila Kunis hemmelighetsfull om Ashton Kutcher

Men stjernen innrømmer at livet er «magisk».

Vakre Mila Kunis (29) kaprer den ene storrollen etter den andre.

Hun har medvirket i filmer som «Black Swan» og «Friends with Benefits», men hennes virkelig store gjennombrudd kom med rollen som Jackie i tv-serien «That '70s Show».

Da hun ble med i den populære TV-serien på slutten av 90-tallet, møtte hun for første gang Ashton Kutcher.

... og selv om de to spilte kjærester på TV, var det først i fjor at ryktene om en virkelig romanse oppsto.

Mila hadde da lagt bak seg et langvarig forhold med «Alene Hjemme»-stjernen Macaulay Culkin, mens Ashton i 2001 ble skilt fra Demi Moore etter seks års langt ekteskap.

Les også: – Ashton Kutchers ekteskap med Demi Moore er over

Hemmelighetsfull

Et av de mest omtalte stjerneparene i Hollywood skilte lag i 2011 etter flere måneder med utroskapsrykter rundt Ashton og hans elskerinner.
Et av de mest omtalte stjerneparene i Hollywood skilte lag i 2011 etter flere måneder med utroskapsrykter rundt Ashton og hans elskerinner.
Kjærlighetsforholdet mellom Ashton og Mila blir stadig hetere, men fortsatt er de begge hemmelighetsfulle om kjærligheten.

Da «God kveld Norge» møtte Mila i London i anledning premieren på Disney-storfilmen «Oz the Great and Powerful», hadde hun følgende å si om dette:

– Har kjæresten din sett filmen ennå?

– Mine venner har sett filmen. Mine venner og min familie har sett den, og de elsker den, det gjør de, sier hun med et smil.

Les også: Ashton Kutcher dater Mila Kunis

– Livet er magisk

Selv om Mila er lite snakkesalig når det kommer til Ashton Kutcher, legger hun ikke skjul på at hun er lykkelig om dagen.

– Jeg er veldig heldig. Jeg takker hver dag for hva jeg har, og jeg synes at livet mitt er ganske så magisk. Det synes jeg virkelig. Jeg er veldig heldig som har den posisjonen jeg har, og for å ha den familien og de vennene jeg har. Jeg ville ikke ha endret noe, forteller Mila.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ashton (Foto: FOX Photo, © ps)
ashton (Foto: FOX Photo, © ps)

Savner privatliv

Mila forteller at hun elsker jobben som skuespiller, men at det er enkelte ting som er mer utfordrende enn andre.

– Det mest utfordrende med denne jobben er all reisingen, det å være så lenge borte fra hjemme om gangen. Å balansere jobb- og familieliv kan være tøft iblant. Det er nok det mest utfordrende.

– Savner du noe fra det «normale liv»?

– Ja, mange ting. Jeg kan si at jeg savner å dra ut for en lunsj uten at alle stirrer. Men da ville jeg ikke hatt det livet jeg har. Man gir og tar, men det er helt klart deler av det jeg savner, forteller hun.

– Du er bare 29 år, men du har allerede snakket om aldring i Hollywood. Hvorfor?

– Dessverre er det det denne bransjen handler om. Realiteten er at du har en 55 år gammel mannlig skuespiller som spiller mot en 25 år gammel kvinne. Å ha en karriere i denne bransjen er tøft, fordi det er basert på meninger. I dag synes de du er fantastisk, i morgen er du det ikke. Så er du ferdig, sier 29-åringen.

Les også: Mila Kunis kåret til verdens mest sexy kvinne