Wayne Rooney. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Wayne Rooney. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Monaco vil lokke Rooney til skatteparadis

Og Brendan Rodgers vurdere å låne ut supertalentet Raheem Sterling. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

Monaco har havnet i fransk fotballs bakgård etter noen vonde sesonger. Laget som spilte Champions League-finale i 2004 spiller for øyeblikket i Ligue 2. Men investorer har kommet inn og skal bringe klubben tilbake til gammel storhet. Det har fått fart i ryktene rundt nye spillere. Daily Star melder at klubben vurderer et gigantbud på Wayne Rooney til sommeren. Sir Alex Ferguson har gått ut og sagt at Rooney ikke er til salgs, og han kommer til å bli i klubben. Så spørs det om et megabud fra Monaco får Sir Alex til å sitte stille. I tillegg lokker Monaco Rooney med skyhøy lønn i skatteparadiset.

Metro melder at Liverpool skal være villige til å la supertalentet Raheem Sterling gå på lån til en klubb i Championship. Sterling har tatt Premier League med storm denne sesongen, men har slitt litt de siste ukene. Det har fått Brendan Rodgers til å se på mulighetene for å låne ut Sterling for resten av sesongen. Rodgers har tidligere sagt nei til å låne ut Sterling, men avisen melder at Liverpool-manageren kan ha ombestemt seg.

SPILLER FOR ENGLAND: Raheem Sterling vier sin internasjonale
  fremtid til det engelske landslaget. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
SPILLER FOR ENGLAND: Raheem Sterling vier sin internasjonale fremtid til det engelske landslaget. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

En spiller som følger situasjonen til Rooney nøye er Robert Lewandowski. Dortmund-spissen har sagt at han kommer til å forlate klubben i sommer, og Manchester United er storfavoritter til å hente superspissen. Bayern München kan også bli neste stoppested for polakken, men en mulig overgang for Wayne Rooney kan sikre Lewandowski en tur til Manchester melder The Sun.

Les også: Brian McDermott fikk sparken i Reading
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Barcelona står klare med sjekkheftet for å snappe opp Marquinhos. 18-åringen har vært på radaren til Manchester United og Manchester City en god stund, og har imponert for Roma etter overgangen fra Corinthians for nesten ett år siden. Ifølge talkSPORT skal Barcelona være villige til å punge ut nesten 200 millioner kroner for den unge forsvareren.

Marquinhos i Roma er ettertraktet. (Foto: Scanpix)
Marquinhos i Roma er ettertraktet. (Foto: Scanpix)

Fabio Coentrao kan være på vei vekk fra Real Madrid. Det melder talkSPORT. Hvis så er tilfelle, skal både Liverpool og Chelsea stå klare med åpne armer. Det meldes at Coentrao kan være på vei vekk slik at Real Madrid kan få plass til Edison Cavani i sin tropp. 25-åringen kostet Real Madrid så mye som 250 millioner kroner da de signerte ham fra Benfica i 2011.

TIL ENGLAND? Fabio Coentrao er ønsket av flere engelske klubber.
  (Foto: PEDRO ARMESTRE/Afp)
TIL ENGLAND? Fabio Coentrao er ønsket av flere engelske klubber. (Foto: PEDRO ARMESTRE/Afp)

Manchester United jaker Valenica-spiller Adil Rami. Tidligere har han sagt nei til en overgang til russiske Anzji Makhachkala.– Jeg kommer ikke til å bytte klubb for pengenes skyld, sier Rami.

Et annet rykte som har blitt lansert de siste dagene er at Zenit St. Petersburg skal være interessert i å hente Roberto Mancini som deres nye manager. Russerne er ikke fornøyd med Luciano Spalletti etter at han brukte over 600 millioner kroner i sommer, uten å få de store resultatene. Det er The Mirror som melder om den russiske interessen for Manchester Citys manager.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Bafetimbi Gomis har herjet på topp for Lyon i lengre tid. Han er for øyeblikket toppscorer for den franske klubben med tolv scoringer på 27 kamper i Ligue 1. Ifølge Daily Express skal Liverpool og Chelsea følge ekstra nøye med spissen. Han selv sier at han er nysgjerrig på interessen fra England. – Jeg har det bra i Lyon, men England er attraktivt for meg, sier han til Ma Chaine Sport.

Gomis (Foto: PHILIPPE DESMAZES/Afp)
Gomis (Foto: PHILIPPE DESMAZES/Afp)

Edison Cavani dukker opp i ryktespaltene nærmest daglig. Nå melder Daily Express at Juventus vil snyte Manchester City for superspissen. Ifølge avisen har Juventus' sportsdirektør Pavel Nedved gått ut og lagt sin elsk på Napoli-spissen. – Ikke bare scorer han mange mål, men han hjelper hele laget. Han ville vært perfekt for Juventus, sier Nedved.

Cavani (Foto: SCANPIX)
Cavani (Foto: SCANPIX)