Fernando Torres (Foto: Matt Dunham/Ap)
Fernando Torres (Foto: Matt Dunham/Ap)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Russisk storklubb har lagt inn bud på Torres

Mens Real Madrid-ledelsen benekter at Ronaldo er på vei til Manchester United. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

The Daily Mail skriver at Fernando Torres har avvist en overgang til den russiske klubben Anzji Makhachkala. Anzji har blitt linket til Torres flere ganger, og skal ifølge ryktene ha lagt inn et bud på den spanske spissen, men Torres takket nei til overgangen. Chelsea signerte Torres for rundt 500 millioner kroner i januar for to år siden, men har aldri slått gjennom på Stamford Bridge. Torres har ikke scoret i Premier League siden desember 2012.

Cristiano Ronaldo har blitt sterkt linket tilbake til England og Manchester United den siste tiden. Nå har den tidligere visepresidenten i Real Madrid, Emilio Butragueno, gått ut og benektet at Ronaldo blir solgt i sommer. – Ronaldo er under kontrakt her, og vi er veldig fornøyde med ham. Vi er veldig takknemlige for at han spiller for Real Madrid. En overgang for Cristiano har aldri blitt nevnt, sier Butragueno.

Ronaldo (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Ronaldo (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Den portugisiske avisen Ojogo melder at Manchester United har trappet opp jakten på Ezequiel Garay. Benfica-forsvareren har blitt linket til United i lang tid, men Ojogo melder at Alex Ferguson har sett seg ut en handel allerede i de kommende ukene.

Les også: Brian McDermott fikk sparken i Reading
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Liverpool skal være nære ved å skaffe seg en ny spiller allerede i mars. Ifølge talkSPORT skal Malagas playmaker Manuel Iturra være så godt som klar for scourserne. Iturra har hatt en god sesong for Malaga både i La Liga og Champions League, og har blitt linket til Anfield tidligere også.

Iturra er langt fra den eneste spilleren Liverpool blir linket med for tiden. Ifølge ryktene i franske aviser skal Brendan Rodgers være interessert i å hente PSG-spiss Jeremy Menez. Menez har også blitt linket til Liverpool tidligere, men har søkt lykken under Carlo Ancelotti i Paris. Menez har spilt 24 kamper for PSG denne sesongen, men har bare scoret to mål for hovedstadsklubben. Rogders kan komme til å gjøre et lite raid i Paris denne sommeren. Liverpool er også linket med PSGs Kevin Gameiro, som de forsøkte å hente i januarvinduet.

Ben Arfa (t.v) og Jeremy Menez. (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)
Ben Arfa (t.v) og Jeremy Menez. (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

Det er ikke så rart det har kommet mange rykter rundt Liverpool den siste tiden. Ifølge blant andre Daily Mail, har Brendan Rodgers sagt at han er på jakt etter tre eller fire nye spillere som skal hjelpe dem å gjenerobre en plass i Champions League. – Jeg er fornøyd med laget hvis jeg kan få inn tre eller fire kvalitetsspillere. Vi ser etter kvalitet, ikke kvantitet, sier Rodgers.

Arsenal har vært på jakt etter brasilianeren Miranda i flere sesonger nå, men nå kan det se ut som om drømmen om å signere forsvarsspilleren blir med en drøm. Nå har Miranda signert en ny avtale med Atletico Madrid. – Jeg har jobbet for en ny kontrakt lenge. Jeg er veldig fornøyd, sier han.

Arsenal vil forsterke forsvaret sitt til sommeren. Daily Express melder at The Gunners er ute etter Real Madrid-spiller Raul Albiol. Albiol har ikke fått altfor mye spilletid under Jose Mourinho, men kanskje en tur til London kan sette karrieren til Albiol på rett kjøl. Swanseas Ashley Williams og Adil Rami fra Valenica er to andre forsvarsspillere som blir linket til Arsenal.

raul (Foto: DOMINIC EBENBICHLER, © DE/gk)
raul (Foto: DOMINIC EBENBICHLER, © DE/gk)

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Samir Nasri er forsvunnet ut i kulden i Manchester City. Franskmannen var toneangivende da City vant gull i fjor, men har ikke funnet formen denne sesongen. Det har fått ryktene til å svirre rundt Nasri. Ifølge talkSPORT skal PSG være interessert i å hente franskmannen hjem. 150 millioner kroner må PSG ut med ifølge rapportene.

Samir Nasri og Mikel Arteta (Foto: Tim Hales/Ap)
Samir Nasri og Mikel Arteta (Foto: Tim Hales/Ap)

I 1978 sto Tottenham for en sjokkovergang da de hentet den argentinske legenden Osvaldo Ardiles til White Hart Lane. Nå vil ryktene ha det til at en ny Osvaldo kan ende opp hos Spurs. Romas midtbanespiller Pablo Osvaldo er ønsket av Andre Villas-Boas, skal vi tro talkSPORT. Osvaldo har scoret 11 mål på 22 kamper for Roma denne sesongen, og kan bli en viktig brikke hvis laget tar seg til Champions League.

Gabriel Obertan kan være på vei bort fra St. James' Park til sommeren. Obertan, som kom til Newcastle fra Manchester United i 2011, har ikke slått helt gjennom for Newcastle. Ifølge ryktene skal flere klubber i Ligue 1 stå klare til å signere franskmannen hvis han blir tilgjengelig.

Gabriel Obertan (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Gabriel Obertan (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Daily Mail skriver at Steve Clark har dratt en tur til Nederland for å følge med på Tomas Kalas. Kalas er utlånt fra Chelsea til Vitesse denne sesongen, men West Bromwich skal være interessert i å hente forsvareren til sommeren.