NY STADION: Haugesund trener Jostein Grindhaug tok TV 2 Sporten med på en omvisning på Nye Haugesund Stadion. (Foto: TV 2 )
NY STADION: Haugesund trener Jostein Grindhaug tok TV 2 Sporten med på en omvisning på Nye Haugesund Stadion. (Foto: TV 2 )

Slik ser Haugesunds hjemmebane ut rett før seriestart

Nye Haugesund Stadion ser ut som en byggeplass rett før seriestart, men trener Jostein Grindhaug tar det hele med stor ro.

1. april tar Haugesund imot Start til årets første hjemmekamp. Det blir en historisk kamp på Nye Haugesund Stadion.

Men akkurat nå ser FKHs nye storstue mer ut som en byggeplass.

– Det er jo ingenting der nå, men vi gleder oss til å spille på den nye banen. Det blir litt mer intimt og bedre stemning, forteller Alexander Søderlund til TV 2 Sporten.

Fantastisk statistikk
Haugesund har en fantastisk hjemmestatistikk de siste årene. På de siste tre sesongen har laget bare tapt fem hjemmekamper.

Les også: Ekspertene ikke i tvil: – Tippeligaens toppscorer må score mer enn 14 mål

– Jeg håper og tror vi skal klare å mestre den nye banen som kommer her. Vi skal nok klare å vinne her også, mener trener Jostein Grindhaug.

Større bane
Ny bane betyr likevel en ny bekymring for Haugesunds landslagsspiss. Banen kommer til å bli større enn gamle Haugesund Stadion.

– Vi må løpe mer. Det er jo litt kjedelig, sier Søderlund med et smil.

– Vi må i alle fall bli bedre trent enn de vi har vært, forteller Grindhaug.

Se hvordan det gikk Jostein Grindhaug tok med seg TV 2 Sporten på en omvisning av Nye Haugesund Stadion i videovinduet over.