Christian Grindheim (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
Christian Grindheim (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Christian Grindheim ny Vålerenga-kaptein

Christian Grindheim blir Vålerengas nye kaptein.

Hamburg/Bergen (TV 2 Sporten): Kjetil Rekdal har latt åtte forskjellige spillere få prøve seg i kapteinsrollen i vinterens treningskamper.

Nå har han bestemt seg for hvem som får det ærefulle oppdraget i 2013.

LES OGSÅ: Hæstad vrakes som Vålerenga-kaptein

Christian Grindheim, som er hentet tilbake til Vålerenga på lån fra FC København, erstatter Kristofer Hæstad som kaptein den kommende sesongen.

Grindheim er imidlertid kun på lån fra FC København ut juni, og dermed må Kjetil Rekdal velge nok en ny kaptein dersom de ikke blir enige med FCK om en permanent overgang for midtbanespilleren i sommer.

Bygger laget rundt Grindheim
Likevel velger Rekdal å bygge laget rundt midtbanespilleren.

– Grindheim er en naturlig ledertype og et naturlig kapteinsvalg. Selv om han bare er på lån frem til sommeren, ønsker vi å bygge laget rundt ham, sier Rekdal.

Kristofer Hæstad depper ikke over å ha mistet kapteinsbindet i Vålerenga.

Han har vært VIF-kaptein de siste tre sesongene.

Se hva Hæstad sa om å miste kapteinsbindet (artikkelen fortsetter under):

703392

Depper ikke
– Det er ikke så veldig viktig. Jeg synes det har vært en stor ære å være kaptein for VIF i de tre årene som har vært, og hvis den nye treneren velger å bruke noen andre, har jeg full forståelse for det, sa han til TV 2 Sporten mandag.

– Ingen sure miner?

– Nei, absolutt ikke. Jeg får bare backe opp den som eventuelt blir ny kaptein, så får vi satse på at han gjør en bra jobb, svarte Hæstad, som uansett vil tilhøre ledergruppen i VIF gjennom sin posisjon i spillerutvalget.

Klokken 15.00 tirsdag møter Vålerenga tyske Hamburger SV i den siste treningskampen før lørdagens serieåpning mot Brann i Bergen.