astart
astart
TIL READING?: Paolo Di Canio blir lansert som den heteste kandidaten til å ta over Reading etter at Brian McDermott fikk sparken mandag.  (Foto: Scanpix)
TIL READING?: Paolo Di Canio blir lansert som den heteste kandidaten til å ta over Reading etter at Brian McDermott fikk sparken mandag. (Foto: Scanpix)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Bayern vil ha Rooney, Bale og Neymar

Mens Luka Modric kan bli lokket til Manchester United av Sir Alex Ferguson. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

Daily Mail har tatt en gjennomgang av Chelseas stall før sommeren overgangsvindu åpnet. De regner med at så mange som ni førstelagsspillere kan forsvinne ut portene på Stamford Bridge i sommer. Frank Lampard, Fernando Torres, Florent Malouda, Paulo Ferreira, Marko Marin, Yossi Benayoun, Henrique Hilario, Michael Essien (før øyeblikket på lån i Real Madrid) og Jeffrey Bruma (på lån i Hamburg) kan alle være på vei bort. En skikkelig vårrengjøring av stallen i Chelsea skal vi tro den engelske avisen.

Kan det skje? Paolo Di Canio blir lansert som arvtakeren i Reading etter at Brian McDermott fikk sparken mandag. Den eksentriske italieneren, som forlot trenerjobben i Swindon for en måned siden, er bookmakerenes favoritt til å ta over trenerstolen i Reading etter McDermott. Di Canio har aldri trent et lag på et så høyt nivå, men har lang erfaring fra Premier League med blant andre Sheffield Wednesday, West Ham og Charlton. Di Canio har skapt overskrifter i engelske medier flere ganger som spiller og trener. Sist gjorde han det da han låste seg inn i Swindons klubblokaler og rev ned bilder fra veggene.

Les også: Brian McDermott fikk sparken i Reading
Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Manchester United var svært interessert i å hente Luka Modric da han forlot Tottenham i sommer. Spurs valgte å ikke selge midtbanespilleren til en klubb i Premier League. Nå kan det se ut som om Modric kan ende opp i Manchester likevel. United har følerne ute for en mulig retur til Premier League for Modric. Kroaten har ikke slått til i Spania etter overgangen, og ifølge The Metro vil Alex Ferguson mer enn gjerne hente Modric til United.

Modric (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)
Modric (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Pierre-Emerick Aubameyang er kanskje Ligue 1s heteste spiss om dagen. Saint Etienne-spilleren bøtter inn mål for klubben som jakter en plass i Champions League. Det har tiltrukket seg interesse fra flere klubber. Arsenal skal være ivrig på å signere spissen. Med seg på kjøpet vil de også keeper Stephane Ruffier. Arsenal hadde, ifølge The Mirror, sin sjefsspeider på plass under 2-2-kampen mot Rennes forrige helg. Ruffier blir sett på som Wojciech Szczesnys erstatter.

Pierre-Emerick Aubameyang (Foto: Scanpix)
Pierre-Emerick Aubameyang (Foto: Scanpix)

Arsenal har også øynene åpne for en annen keeper. Barcelonas Victor Valdes skal stå høyt på deres ønskeliste ifølge El Mundo Deportivo. Avisen skriver at Arsenal må ut med rundt 100 millioner kroner for Valdes.

INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)
INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Danny Murphy kan ha sparket sin siste ball som profesjonell fotballspiller. The Mirror melder at midtbanespilleren har kommet til enden av sin karriere som spiller, men ønsker å fortsette i en jobb innen fotballen. Avisen skriver at Murphy har sett seg ut en jobb i kulissene hos sin tidligere klubb Fulham. Murphy dro fra Fulham til Blackburn i sommer.

Les også: Toppkeeper innrømmer medskyld i bestialsk drap
Les også: Paul Scharner til TV 2: – Folk ristet på hodet da jeg gikk til Brann

Chelsea snuser på AC Milans supertalent M'Baye Niang. L'Equipe skriver at Benitez & co. er på hugget etter 18-åringen som blir regnet som et av Europas største talent.Spørsmålet er om den italienske klubben vil slippe en fremtidig superstjerne.

The Sun melder at Arsenal må kjempe for å beholde Lukas Podolski i London til sommeren. Ifølge avisen skal Juventus og Atletico Madrid være på jakt etter tyskeren. Podolski er mest sannsynlig ute med skade til returoppgjøret mot Bayern München i Champions League på onsdag.

LEKEN TYSKER: Lukas Podolski kunne motta velfortjent hyllest etter et vakkert mål i onsdagens kamp mot Montpellier. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
LEKEN TYSKER: Lukas Podolski kunne motta velfortjent hyllest etter et vakkert mål i onsdagens kamp mot Montpellier. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

I januar signerte Everton den nederlandske midtbanespilleren Leroy Fer fra Twente. Men overgangen gikk i vasken på grunn av en kneskade. The Daily Mail melder at Everton fortsatt er lysten på å hente 23-åringen til Goodison Park.

Øvrig:
Tyske Bild melder tirdag at Bayern München og lagets kommende trener Pep Guardiola ikke akkurat mangler ambisjoner på overgangsmarkdet. Ifølge avisen vil klubben hente både Gareth Bale og brasilianske Neymar til klubben i sommer.

Avisen hevder å vite at klubblegenden Franz Beckenbauer også er interessert i å hente Manchester Uniteds Wayne Rooney (27) til klubben, men at den overgangen ikke er like sannsynlig.

– Signeringen av Pep Guardiola gjør Bayern til en attraktiv for spillere fra hele verden, sa Franz Beckenbauer til avisen i går.

Den suverene tyske serielederen Bayern gjorde seg for alvor bemerket på overgangsfronten da de hentet Luca Toni og Franck Ribery i 2007. To år senere kom også Arjen Robben til tysk fotball.