TAPTE KORTSPILL: Ulrik Flo måtte ansiktsmales etter å ha tapt for lagkompisene. (Foto: Twitter/Scanpix)
TAPTE KORTSPILL: Ulrik Flo måtte ansiktsmales etter å ha tapt for lagkompisene. (Foto: Twitter/Scanpix)

Sjekk Sogndal-spillernes elleville veddemål

Pinlige sveiser og offentlig blotting er blant straffene som blir delt ut.

Tippeliga-starten er bare noen få dager unna og spillerne på de 16 lagene i den øverste divisjonen er i ferd med å legge ned de siste forberedelsene før en ny og lang sesong.

Midt oppi alt snakket om tabellplasseringer og forventninger, gjør Sogndal-spillerne alt for å holde motivasjonen og humøret oppe. For i forbindelse med Sogndals treningskamp mot Strømsgodset på Marienlyst fredag brukte spillerne tiden på hotellet til kortspill. Som alltid var det noe i potten - taperen av kortspillet «bondebrigde» skulle bli ansiktsmalt av vinneren.

– Pinlige hårsveiser og offentlig blotting
Den uheldige taperen ble den stødige spissen Ulrik Flo. Lagkompis Ørjan Hopen la ut bildet av Flo på sin Twitter-profil mandag.

– Vi spilte kort på hotellet i Drammen da vi fant ut at taperen skulle få ansiktsmaling. Gustav Valsvik vant og malte meg i ansiktet, sier Flo til tv2.no.

Les også: Sjekk publikumsnedgangen i din klubb: – Risikerer å ta grep som gjør ting verre

Men skal vi tro 24-åringen er litt ansiktsmaling langt fra den verste straffen som har blitt utdelt.

– Det er veldig klassiske spill som går igjen når vi er på tur. Det er mange fine straffer som har blitt delt ut. Det er blant annet noen pinlige hårsveiser og offentlig blotting, men jeg vil ikke gå inn på navn, flirer Flo.

– Og nå skal du ta igjen?

– Jeg har svidd av litt krutt den andre veien jeg også. Alle må gjennom det en eller annen gang, men det er bare artig.

Se video øverst på siden! (bilder med tillatelse fra Sogndal Fotball)

Les også: Kjell Jonevret: – Molde er litt Manchester United nå
Les også: Karadas klar for ny sesong i Sogndal-trøya

Nedrykksspådom motiverer Sogndal
Kanskje morsomhetene er det som skal til for at Sogndal leverer nok en solid sesong og holder seg i Tippeligaen. Flo ser positivt på sesongstarten, selv om laget som vanlig blir dømt nord og ned.

– Det begynner å se bra ut. Laget former seg bare bedre og bedre. Vi er ganske bra rustet inn mot seriestarten, men vi blir tippet ned i år også. Jeg tror det er positivt for laget - det gir oss en ekstra motivasjon, sier Flo.

Spissen leverte en god høstsesong for Sogndal i fjor og stoppet til slutt på ti fulltreffere i Tippeligaen. Det er en statistikk han håper på å forbedre i 2013.

– Personlig håper jeg på en god sesong og at jeg scorer flere mål enn i fjor. Men det viktigste er selvsagt å holde plassen, sier Flo.