Mourinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Mourinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Mourinho er ferdig i Real Madrid

Mens Franz Beckenbauer forsøker å lokke Wayne Rooney til München. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

Jose Mourinhos tid i Real Madrid kan være over. Nettstedet Inside Spanish Football skriver at Mourinho og Real Madrid skal være enige om de går hver sine veier etter sesongen. Ryktene rundt fremtiden til Mourinho har vært mange den siste tiden. Tidligere i vinter var det snakk om et spilleropprør i Madrid-garderoben da portugiseren valgte å benke keeper Iker Casillas. Flere engelske aviser vil ha det til at Mourinho ender opp i Premier League igjen, og kanskje blir han Sir Alex Fergusons erstatter den dagen velger å legge trenerhatten på hyllen. En mulig retur til Chelsea har også blitt nevnt etter fansens vrede mot Rafa Benitez har nådd nye høyder.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!

Alex Ferguson forsøkte å kvitte seg med ryktene rundt fremtiden til Wayne Rooney under fredagens pressekonferansen. Han sa Wayne Rooney ikke kom til å forlate Old Trafford, og at flere aviser kommer til å bli boikottet i fremtiden. Likevel svirrer ryktene rundt spissen. Søndag kveld gikk legendariske Franz Bekenbauer ut og hyllet Rooney, og sa at han gjerne vil ha Rooney i Bayern München. – Jeg vil gjerne se at Wayne Rooney spiller for Bayern. Han er en av de beste spillerne i verden, sa Beckenbauer ifølge The Sun. Beckenbauer er ærespresident i den tyske storklubben.

Wayne Rooney. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Wayne Rooney. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Arsenal ønsker å forsterke midtbanen sin til sommeren. Ifølge rapportene skal tidligere Arsenal-spiller Alex Song være desperat for å få til en retur til Emirates. Likevel skal Wenger ha sett seg ut Victor Wanyama som deres nye juvel på midten. Det skriver avisen Metro. Wanyama har blitt linket til flere store klubber siden i sommer, og han imponerte stort for Celtic i Champions League denne sesongen.

Les også: Toppkeeper innrømmer medskyld i bestialsk drap
Les også: Paul Scharner til TV 2: – Folk ristet på hodet da jeg gikk til Brann

Southamptons målvakt, Artur Boruc, har hatt en god sesong mellom stengene. Lørdag ble han den store helten da han reddet straffen fra Grant Holt i 0-0-kampen mot Norwich. Nå kan 33-åringen signere en ny kontrakt med klubben fra Sør-England, selv om han ikke vil bekrefte at han vil forlenge kontrakten sin i Southampton. – Vi får se hva som skjer. Jeg lar agenten min ta hånd om slike ting, sier Boruc ifølge Daily Echo.

Artur Boruc (Foto: Scanpix)
Artur Boruc (Foto: Scanpix)

Manchester City skal være på jakt etter Leeds-talentet Sam Byram. Unggutten blir sett på som en langtidsinvestering, og skal erstatte Pablo Zabaleta på sikt. Ifølge avisen Mirror må Manchester City ut med rundt 80 millioner kroner for Byram.

Søndag presenterte vi et rykte om at Real Madrid står klare til å legge vanvittige 940 millioner på bordet for Gareth Bale. Nå meldes det at PSG vil hive seg inn i kampen om Tottenham-spilleren. Tidligere sportsdirektør i Tottenham, Damien Comolli, var mannen som hentet Bale til Tottenham i sin tid. – Det vil ikke overraske meg om de vil gjøre alt som står i deres makt for å hente Bale, sier han til The Sun.

Bale frispark (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Bale frispark (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Tyske Bild skriver at Arsenal-stopper Per Mertesacker kan være på vei tilbake til tysk fotball. Mertesacker har hatt en varierende sesong for The Gunners, og noen fans vil nok håpe at det er hold i ryktet. Den tyske avisen skriver at midtstopperen kan dra til Hannover i sommer.