POSERER: Martin Fourcade med Emil Hegle Svendsens shampoo.
POSERER: Martin Fourcade med Emil Hegle Svendsens shampoo.
fourcadeshampooemil
fourcadeshampooemil

Fourcade vil lokke Hegle Svendsen på date med dusjbilde

Den franske verdenscupvinneren hev seg med i konkurransen der man kan vinne en date med Emil Hegle Svendsen.

Emil Hegle Svendsen bruker sykdomsperioden til å promotere sjamposponsoren sin. På sin egen hjemmeside oppfordrer han folk til å sende inn dusjbilder av seg selv der også Emil er med.

Førstepremien er en date med trønderen.

Se reportasje øverst i artikkelen

Det fristet skiskytterrival Martin Fourcade såpass mye at franskmannen knipset et fotografi av seg selv og sjampoflaska der Svendsen er avbildet.

– Jeg håper å få en date med ham. Han kan lære meg å vinne en spurt, og jeg kan lære ham å vinne en gul trøye, sier Martin Fourcade til TV 2 Sporten.

Fourcade vant begge de individuelle øvelsene under prøve-OL i Sotsji i helgen, og har sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen.

Under VM i Nove Mesto var det imidlertid Hegle Svendsen som ble kongen, blant annet etter å ha spurtslått Fourcade på jaktstarten.

Han kan lære meg å vinne en spurt, og jeg kan lære ham å vinne en gul trøye.

Søndag kveld la Fourcade bildet ut på sin Twitter-konto med teksten:

«Kan jeg vinne daten, eller må jeg eksponere meg mer?»

Hegle Svendsen svarte kontant vi sin egen bruker, SuperSvendsen.

«Den eneste måten du kan vinne på er ved å eksponere kjæresten din».

– God konkurrent
Franskmannen håper Svendsen er klar til verdenscupavslutningen i Sibir.

– Jeg håper han er tilbake og kan konkurrere i Khanti-Mansjisk. Det er veldig fint å konkurrere mot ham, han er min beste konkurrent.

Også Tarjei Bø har planer om å være med i date-kampen Hegle Svendsen har lagt opp til, sammen med resten av det norske laget i Sotsji.

BLIR DET NYE GULL I SOTSJI?: Christian Paasche kommenterer når Marit Bjørgen går langrenn i OL om ett år. (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix)
BLIR DET NYE GULL I SOTSJI?: Christian Paasche kommenterer når Marit Bjørgen går langrenn i OL om ett år. (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix)

– Vi tenkte å ta et lagbilde i dusjen hvis vi hadde vunnet stafetten, en sjampoflaske hver, med de viktigste delene tildekket. Dekke til med flaska, kanskje, haha!

Den ideen gikk i vasken da stafetten endte med skuffelse og fjerdeplass for de norske som med det mistet sammenlagtseieren i stafettcupen.

Les også: Seier i stafettcupen røk for Norge etter svak skyting

Se hva Tarjei Bø sier om konkurransen (artikkelen fortsetter):

703092

– Emil er en romantiker
Bø tror et stevnemøte med Emil er noe som kan passe alle og enhver.

– En date med Emil? Da har han sikkert lyst til å vise frem den fine bilen sin og alle gullmedaljene. Og så blir det nok take away-bestilling, tenker jeg. Han er bra romantisk. Han er veldig snill selv om han kan virke litt tøff i trynet innimellom. Så jeg tror damene har det bra med Emil.

– Og gutta også?

– Ja, jeg håper en gutt blir trukket ut, det hadde vært kjempebra.

Emil Hegle Svendsen har ikke svart på TV 2s henvendelser om saken.