Yoan Gouffran er blant franskmennene Newcastle hentet i overgangsvinduet (Foto: Scanpipx)
Yoan Gouffran er blant franskmennene Newcastle hentet i overgangsvinduet (Foto: Scanpipx)
tippesaken_header
tippesaken_header

Premier Leauge på søndagens langoddskupong

Newcaslte har hevet seg med nyimportene

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Newcastle United - Stoke City H: 1,75 U: 3,20 B: 3,75

Totalodds: 1,75

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Newcastle United - Stoke City H: 1,75 U: 3,20 B: 3,75

Newcastle klarte 0-0 borte mot Anzhi i torsdagens EL-kamp, og fikk med det et godt utgangspunkt før returen. I serien er vertene nr. 15 etter 3-0-2 på de fem siste. I forrige hjemmekamp ble Southampton slått 4-2, men for åtte dager siden endte det med 0-1-tap borte for Swansea. Debuchy (f), Jonas Gutierrez (mb) og Gouffran (mb/a) er tilbake etter å ha stått over i Russland. Det samme er trolig Cissé (a). Ben-Arfa (mb) var tilbake etter skade i Moskva. Krul (k) og Collocini (f) sliter fremdeles med skader.

Stoke er nr. 11, men heller ikke trygge. Bare fem poeng er tatt på sine siste ni. Etter 0-1-tapet borte for Fulham ble det en ny nedtur med 0-1-tap hjemme for West Ham. På skadefronten ser det som vanlig bra ut, men Huth (f) soner som sist, og det betyr en del. Et Newcastle i fremgang skal påføre Stokes deres femte strake bortetap.

Få gratis kortleser her