Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no!  (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)
Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no! (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Real Madrid vil sprenge banken med bud på 940 millioner for Bale

Mens Arsenal er på jakt etter «Afrikas Neymar». Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

Få spillere er heiteren enn det Gareth Bale er for tiden. Tottenham-juvelen har scoret i kamp etter kamp og interessen rundt waliseren er fremdeles stor blant flere av de største klubbene i Europa. Real Madrid har tidligere ønsket å hente Bale til Spania, men uten hell. Nå skal Real Madrid stå klare til å legge vanvittige 940 millioner kroner i bordet for å kjøpe Bale. «Overgangspakken» inkluderer 510 millioner kroner i overgangssum, i tillegg til at Bale vil bli tilbudt 85 millioner per år for en femårskontrakt. Bayern München, Manchester City og Chelsea skal også være på jakt etter Bale.

Les oggså: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!

Englsk presse spekulerte i at Wayne Rooney kunne være på vei bort fra Manchester United tidligere denne uken. Manager Sir Alex Ferguson gikk til motangrep på pressen og garanterte at spissen vil være på Old Trafford også neste sesong. Nå kan det se ut til å Rooney også får en ny kontrakt med United. For Ferguson vil drepe ryktene rundt en United-exit for Rooney ved å gi 27-åringen en ny kontrakt. Rooney har to år igjen av sin nåværende kontrakt.

Rooney (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Rooney (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Men selv om Rooney ser ut til å bli værende på Old Trafford, øyner Bayern München en gylden mulighet. Med Pep Guardiola på plass som trener kan tyskerne komme til å gjøre et fremstøt for å hente Rooney til Bundesliga.

United er også ute etter å forsterke laget etter sesongen. Ferguson har i flere år vært en beundrer av kroaten Luka Modric - den interessen har ikke dabbet av. United ønsker å hente mannen som var med på å sende klubben ut av Mesterligaen til Old Trafford. Modric har slitt med lite spilletid for Real Madrid denne sesongen og Ferguson vil hente midtbanespilleren tilbake til Premier League. Det kostet Real Madrid drøyt 280 millioner kroner å hente Modric til den spanske hovedstaden i forkant av forrige sesong.

Les også: Toppkeeper innrømmer medskyld i bestialsk drap
Les også: Paul Scharner til TV 2: – Folk ristet på hodet da jeg gikk til Brann

Carlos Tévez banket inn tre mål for Manchester City i lørdagens kamp i FA-cupen. Argentineren, som igjen har trøblet det til med bilkjøring uten førerkort, kan være på vei bort fra Etihad allerede til sommeren. Tévez har ett år igjen av kontrakten med City og nå er Monaco interessert i å hente spissen før kontrakten utløper. Monaco ønsker å kommer seg tilbake til den gjeveste selskapet i fransk fotball og håper Tévez er mannen som kan skyte klubben mot det målet. Ligue 2-klubben skal være villig til å betale 130 millioner kroner for Tévez.

Arsenal hentet nylig Nacho Monreal til klubben - nå vil London-klubben hente flere spillere fra Málaga. Jeremy Toulalan har tiltrukket seg interesse fra Arsenal og Arsène Wenger, som ønsker seg mer rutine på den sentrale midtbanen. Arsenal skal også holde tett oppsyn med Saint Etienne-spiss Pierre-Emerick Aubameyang. 23-åringen har fått kallenavnet «Afrikas Neymar».

Jeremy Toulalan (Foto: Jorge Guerrero/Afp)
Jeremy Toulalan (Foto: Jorge Guerrero/Afp)

Barcelona skal ha ført opp Manchester City-stopper Vincent Kompany på sin ønskeliste. Med Carles Puyol på vei mot slutten av karrieren, ser Barcelona på Kompany som en perfekt erstatter i midtforsvaret. Også Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels skal være på listen til Barcelona.

Les også: Messi-perle sikret seier for Barcelona

Liverpool har trappet opp interessen for Valencias defensive midtbanespiller Sofiane Feghouli. 23-åringens representanter skal ha uttalt at Feghouli har en prislapp på rundt 75 millioner kroner. Fehhoulis kontrakt med Valenica strekker seg fram til sommeren 2016. Valencia skal være interessert til å høre på tilbud for midtbanespilleren i prisklassen rundt 110 millioner kroner.