Messi (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)
Messi (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)

Messi-perle sikret seier for Barcelona

Alexis Sánchez og Lionel Messi sørget for å gi Barcelona vinnerfølelsen tilbake med 2-0 hjemme mot bunnlaget Deportivo La Coruña.

De siste ukene har vært uvant tøffe for Barcelona. Før lørdagens seriekamp sto katalanerne med tre tap på sine fire siste oppgjør i ulike turneringer. Spesielt vondt var det å tape to ganger for erkerival Real Madrid på fire dager.

Les også:Så mye må du ut med for Messis fot i gull

Mot Deportivo så det ut til å ebbe ut i ettmålsseier, men to minutter før slutt økte Messi til 2-0 etter godt samspill med Sánchez. For en sjelden gangs skyld startet Messi kampen på benken. Argentineren spilte den siste halvtimen på Camp Nou og nyttet den til å score for 17. seriekamp på rad.

Messi (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)
Messi (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)

Barcelona kunne fort vunnet med større sifre. Trioen Cesc Fàbregas, Cristian Tello og David Villa kunne alle vært på scoringslisten før Sánchez dunket inn 1-0 etter 38 minutters spill. Med en heading tvang chileneren fram en god redning fra Daniel Aranzubia, men Sánchez var nådeløs på returen.

Oppturen var viktig for den katalanske storklubben. Tirsdag tar Barcelona imot Milan til returoppgjør i mesterligaens åttedelsfinale. Italienerne har 2-0 å gå på fra første møte.

Før søndagens kamper topper Barcelona tabellen med 14 poeng ned til serietoer Atlético Madrid, mens det er 16 poeng til Real Madrid. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2