Zlatan vendte kampen for PSG

Med to mål viste Zlatan Ibrahimovic atter en gang hvor viktig han er for serieleder Paris Saint-Germain. Nancy ble slått 2-1 i fransk 1. divisjon lørdag.

PSG har de siste ukene tapt for to bunnlag. Det så ut til å skulle gjenta seg for tredje gang lørdag, men to raske mål av Ibrahimovic midtveis i annen omgang reddet hovedstadsklubben fra en ny ydmykelse.

Nancy ligger nest sist på tabellen, men viste ingen respekt da Benjamin Moukandjo ordnet 1-0 etter 36 minutter på Parc des Princes. Det resultatet holdt seg til nesten en time var unnagjort.

Ibrahimovic utnyttet en tvilsom forsvarsjobb av gjestene og satte inn utligningen. Tre minutter senere lurte svenskens seg forbi Nancy-keeperen og ordnet 2-1. Totalt har Ibrahimovic scoret 24 seriemål for PSG denne sesongen.

PSG topper tabellen med fem poeng ned til serietoer Lyon, som tar imot Marseille til storkamp søndag. (©NTB)