Fenninger stilte Maze i skyggen

Anna Fenninger ledet etter første omgang og klarte å slå Tina Maze også i finaleomgangen. Dermed gikk hun til topps i storslalåmrennet i Ofterschwang lørdag.

Det skilte tre hundredeler mellom dem etter den første omgangen, men Fenninger kjørte mye bedre enn den suverene verdenscupvinneren i finaleomgangen. Hun økte forspranget til 44 hundredeler og stilte for en gangs skyld den slovenske jenta i skyggen.

Men det forandret ikke stort i verdenscupen. Der har Maze for lengst vunnet totalcupen. Hun står nå med 2154 poeng og har mer enn dobbelt så mange poeng som toeren, tyske Maria Höfl-Riesch. Også storslalåmcupen har Tina Maze vunnet.

Nina Løseth som vant et storslalåmrenn i europacupen tidligere i uken, kom seg som eneste norske jente med til finaleomgangen i Ofterschwang. Hun kjørte seg litt opp i finaleomgangen og endte som nummer 22 til slutt.

Det viser at Nina Løseth virkelig har fått fart på storslalåmkjøringen på senvinteren i år.

De to andre norske jentene, Mona Løseth (nummer 33) og Lotte Smiseth Sejersted (nummer 46) klarte ikke å kvalifisere seg for finaleomgangen lørdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2