Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Tévez kan havne i fengsel

Carlos Tévez kan havne i fengsel etter at han ble arrestert for å kjøre uten førerkort.

Torsdag ettermiddag ble Carlos Tévez hanket inn av politiet etter at han ble stoppet for å ha kjørt uten førerkort. Det skriver The Guardian. Tévez mistet lappen tidligere i vinter etter at han ikke svarte på brev fra politiet angående gamle fartsovertredelser.

Nå må Tévez møte i retten for en forseelsen som kan ende med fengselsstraff. Politiet i Cheshire skriver i en pressemelding:

«Torsdag klokken 17.13 arresterte politiet en 29 år gammel mann fra Alderley Edge på A538 i Macclesfield for mistanke om å kjøre uten førerkort. Han har siden blitt frigitt av politiet mot kausjon».

Les også: Språkforvirret Tévez mistet lappen

Forsto ikke ordet politi
Manchester City-spissen ble fratatt lappen i et halvt år etter at han unnlot å svare på brev fra politiet. Tévez innrømte at han ved to anledninger unnlot å gi informasjon til retten i Manchester og fikk en bot på 14 000 kroner. Angivelig unnlot Tévez å svare på spørsmålene fordi han ikke forsto at det sto «politi» på brevene.

Det benektet han advokat Gwyn Lewis.

– Brevene er skrevet fra Cheshire Politidistrikt og ordet «politi» stå ingen stedet i brevet. Han forstår ordet politi, sa Lewis til BBC da Tevez mistet lappen i januar.

Manchester City møter Barnsley på hjemmebane i FA Cupen lørdag klokken 18.30. Kampen ser du på TV 2 SUMO