Andre Villas Boas har sukess med Tottenham om dagen. Torsdag slo de Inter 3 0 på White Hart Lane. (Foto: Scanpix)
Andre Villas Boas har sukess med Tottenham om dagen. Torsdag slo de Inter 3 0 på White Hart Lane. (Foto: Scanpix)

Villas-Boas: – Ville bedt Bale få gult kort

André Villas-Boas bryr seg ikke om Gareth Bales gule kort for filming. Han innrømmer at han ville bedt Bale få et gult kort slik at han står over returoppgjøret mot Inter.

Tottenham hadde full kontroll på Inter under torsdagens Europaliga-oppgjør på White Hart Lane. 3–0 til London-klubben er nærmest et perfekt utgangspunkt før returoppgjøret i Milano om en uke.

Gareth Bale viste nok en gang klasse da han headet inn 1–0 for Spurs etter bare seks minutter. Waliseren er i eventyrlig form om dagen, men Bale pådro seg også et nytt gult kort for filming. Bales femte gule kort for filming denne sesongen. Uten at det bryr manager André Villas-Boas noe særlig.

– Kommer til å savne ham
– Hvis jeg visste at vi kom til å vinne så klart, hadde jeg bedt ham får det gule kortet uansett. Vi kommer til å savne ham i Milano, men det gjør også at han kan være uthvilt til viktige kamper fremover, sier Villas-Boas på pressekonferansen etter kampen.

Les også: Bale på godt og vondt mot Inter

Det er langt fra første gang Bale har havnet i dommerens bok etter å ha forsøkt å jukse seg til frispark eller straffespark denne sesongen. Etter at Bale pådro seg gult kort for filming mot Sunderland i slutten av desember kokte det studio hos Premier Leagues egen TV-kanal.

– Han er en filmer
Tidligere Sunderland-spiller Don Hutchison havnet i en høylytt krangel med tidligere Chelsea-spiller Craig Burley om Bales skuespillerferdigheter.

– Han er en filmer, skrek Burley til Hutchison, som mente Bale ikke filmet i situasjonen.

Se diskusjonen her: Se de to tidligere spillerne i høylytt krangel om Bale: – Han er en filmer
Les også: Alsaker om stjernenes filming: – Bale og Suarez ødelegger Premier Leagues image

Villas-Boas virket komfortabel med en 3-0-ledelse før returoppgjøret, men advarer mot en lett kamp på Giuseppe Meazza om en liten uke.

– Kunne vunnet med mer
– Gareth har vært viktig for oss i de siste kampene, men vi skal nok klare oss uten ham i neste kamp. Det blir en vanskelig kamp på bortebane, men jeg håper vi klarer å ta oss videre til kvartfinalen.

Manageren hyllet spillerne sine etter kampen.

– Vi følte til pause at vi kunne ledet med flere mål. Samtidig hadde Inter noen store sjanser, men vi hadde så mange sjanser at det var en flott fotballkamp av oss, sier Villas-Boas.