Agger (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Agger (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Daniel Agger har vekket Barcelonas interesse igjen

Mens spekulasjonene om hvor Wayne Rooney spiller neste sesong har tatt av. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

Spekulasjonene rundt Wayne Rooney har satt fart på ryktemøllen i England. Etter at spissen ble benket mot Real Madrid i Champions League, ble det heftig spekulert i engelske aviser at Rooney er på vei bort fra Old Trafford. Daily Express skriver nå at Manchester City, Chelsea og PSG ser sitt snitt til en mulig handel med Alex Ferguson om spissen. Rooney blir ingen billig mann. Den klubben som vil ha signaturen til Rooney må nok legge rundt 300 millioner kroner på bordet. The Guardian skriver dog at Manchester City ikke skal være interessert i å hente Rooney fra sine naboer.

Chelsea skal ha kastet seg inn i kampen om Ezequiel Garay. Det skriver talkSPORT. Benfica-stjernen har blitt linket til Manchester United flere ganger, men Chelseas gode forhold til den Benfica kan gjøre en overgang til London enklere.

TIL LIVERPOOL? Ezequiel Garay kobles til Liverpool. (Foto: YURI CORTEZ/Afp)
TIL LIVERPOOL? Ezequiel Garay kobles til Liverpool. (Foto: YURI CORTEZ/Afp)

Edison Cavani figurerer i ryktespaltene støtt og stadig. Napoli-spilleren har vekket interessen til flere store klubber. Manchester City har blitt lansert som Cavanis neste klubb, men ifølge Daily Express er det Real Madrid som leder an i løpet om spissen. Problemet med en eventuell overgang er at Cavani er prissatt til rundt 500 milliioner kroner av Napoli. Det ryktes også at Napoli vurderer mulighetene til å hente Gonzalo Higuain og Fabio Coentrao fra Real Madrid hvis Cavani skulle ende opp i den spanske hovedstaden.

Edinson Cavani og Napoli har opplevd måltørke i det siste. I kveld får de besøk av Juventus på Sao Paolo (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)
Edinson Cavani og Napoli har opplevd måltørke i det siste. I kveld får de besøk av Juventus på Sao Paolo (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)

Tottenham har hatt stor suksess etter at de hentet keeper Hugo Lloris til London. Franskmannen har imponert mellom stengene etter en litt trang start i Tottenham-trøyen. Nå melder likevel talkSPORT at klubben er interessert i et mulig bud for den italienske keeperen Marco Silvestri. Silvestri spiller for øyeblikket i Serie B for Padova, men er utlånt fra Chievo.

Arsene Wenger er nok en gang til fransk fotball for å gjenreise sitt Arsenal. Denne gangen skal han være interessert i 20-åringen Yaya Sanogo fra Auxerre i Ligue 2. Sanogo har spilt på alle de franske aldersbestemte landslagene, og regnes som et kjempetalent i Frankrike. Det er Daily Mirror som melder om ryktet.

Her er et rykte som Liverpool-supportere nok ikke vil like. Daniel Agger kan være på vei til Barcelona. Det melder Daily Mirror. Ifølge avisen er dansken sett på som Carlos Puyols arvtaker i Barcelona. Den spanske klubben var på hugget etter Agger også i fjor sommer, men interessen forsvant da dansken signerte en ny kontrakt med Liverpool.

Agger (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Agger (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Det er ikke den eneste midtstopperen Barcelona har sett seg ut. Ifølge The Sun skal den spanske storklubben være ute etter Arsenals Thomas Vermaelen. Den belgiske midtstopperen skal passe perfekt inn i spillestilen til Barcelona.

Thomas Vermaelen (Foto: John Walton/Pa Photos)
Thomas Vermaelen (Foto: John Walton/Pa Photos)

Carl Jenkinson har tatt steget til å bli en mann Arsene Wegner setter sin lit til i Arsenal. Høyrebacken fikk sjansen mot erkerival Tottenham, uten at han kunne stoppe Gareth Bale & co. Formen til forsvareren har vekket interessen fra andre klubber i England. Daily Mirror melder at Manchester City følger nøye med på utviklingen til 21-åringen.

Øvrig:

Svenskene elsker Zlatan Ibrahimovic. Zlatan måtte se returoppgjøret mellom PSG og Valenica fra tribunen etter at han ble utvist i den første kampen. Fredag skriver svenske Aftonbladet at Zlatan kan være på vei tilbake til gamleklubben Juventus. Zlatan forlot den italienske storklubben da korrupsjonsskandalen sendte klubben ned i Serie B i 2006. Men Juventus har kjempet seg tilbake til toppen av europeisk fotball, og er nevnt som en outsider til Champions League-tittelen denne sesongen. Et ledd i å ta steget helt opp i troppen er å signere sin gamle juvel. Aftonbladet skriver at det foreligger konkret interesse fra Juventus. – Ledelsen i Juventus ser på hvordan de skal løse den økonomiske biten. Ibrahimovic har veldig høy lønn i PSG, sier en kilde i Torino til Gazetto dello Sport.

Tidligere Molde- og Manchester United-spiller, Mame Briam Diouf, kan ha satt fyr i ryktene om at han kan være på vei til Borussia Dortmund som en mulig erstatter for Robert Lewandowski. Ryktet har blusset opp igjen etter at Bild presenterte nyheten om at Diouf ikke vil signere en ny kontrakt med Hannover. Dortmund-manager Jürgen Klopp sier han følger med Diouf. – Han er en interessant spiller. Vi følger med, sier han til avisen.

Mame Biram Diouf (Foto: BRUNO FAHY/Afp)
Mame Biram Diouf (Foto: BRUNO FAHY/Afp)

Hva tror du om dagens rykter? Hvem synes du din klubb bør hente i sommer?