Pirat Viva
Pirat Viva
Travhest (Illustrasjonsfoto) (Foto: SCANPIX/SCANPIX)
Travhest (Illustrasjonsfoto) (Foto: SCANPIX/SCANPIX)
ID_Gann_Gill
ID_Gann_Gill
Credicity (Foto: Roger Svalsrød, © Roger Svalsrød)
Credicity (Foto: Roger Svalsrød, © Roger Svalsrød)
Wy Fi er en av favorittene på Leangen.  (Foto: hesteguiden.com)
Wy Fi er en av favorittene på Leangen. (Foto: hesteguiden.com)
Federer. (Foto: hesteguiden.com)
Federer. (Foto: hesteguiden.com)
Sejr Gammelsbµk. (Foto: hesteguiden.com)
Sejr Gammelsbµk. (Foto: hesteguiden.com)
Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com
Hot Rocky_U0R4363
Hot Rocky_U0R4363
Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com

Klosterskogen: Utfordrende V65

Klosterskogen byr på en V65 der potensialet for høye premier definitivt er tilstede. Pirat Viva er nok det beste bankerbudet i V65-3, selv om det finnes noen brukbare hester imot. Garderingsløpet får bli V65-2, all den tid første- og sistevalget var likt i mål sist...

Anders Mikkelborgs V65-forslag:

Noen luringer og andre v/Morten Rustad:

V65-1: Startraske 7 BULLY (52%) strøket inn et spor. Tatt to tetseire og holder flott form, litt risiko for en drøy førstesving med flere kjappe innenfor. Lynraske 4 GIGANT QUEEN (15%) galopperte i første sving på vei mot tet fra et dårligere spor sist, gjentok i køen på oppløpet etter en god opphenting. 8 ZETUS (14%) vant. Slipper muligens teten siden det er siste indre. Zetus holder formen, men har ikke vært heldig med sporet. Det har derimot 1 FASHION ALBERT (8%). Meget god i fjor høst, men det spørs om han holder samme form etter pausen. Et løp der det kan komme noe grums om det først blir feil for favorittene fra sjanseartede spor. De tre minst spilte har alle vist ok form.

V65-2: 2 LADYLIME (46%) har travet greie løp i sitt nye hjemland uten å vinne. Kan lykkes i kveld fra perfekt spor, forøvirg er dette et vidåpent løp. Se bare på sisterangerte 11 LI LI FLY (1%), som spurtet ok etter sen åpning på Bjerke sist, og nær hadde innhentet Ladylime! 10 RENOIR (12%) og 6 LINDERWAY GT (7%) er to av de beste, begge med litt usikker form nå. 1 RIVERSIDE ON LINE (5%) er ingen stjerne, men meget rask og i form. Var ikke langt bak startraske 5 FACE THE QUESTION (10%) sist, og står bedre til nå. 4 CHELLAS GIRL (2%) hang med til fjerde bak ganske gode hester i årsdebuten, og er en annen skrellmulighet.

V65-3: Ikke til å komme bort fra at det ser lyst ut for 6 PIRAT VIVA (62%). Rask ut, og etter strykning kan Høitomt lede volten selv. Tet, dirigering og seier er det trolige resultatet. 12 MEMORY’S BOY (7%) avsluttet bra i hardere lag sist. Vel så god hest som Pirat Viva, men sistnevnte har andre tunge faktorer på sin side. Speedige 4 QUITE FAST (9%) er heller ikke helt ufarlig med feilfri avgang og fin reise. 9 SANTANA (10%) har avsluttet meget bra de to siste gangene, men bakspor/mellomdistanse trekker ned.

V65-4: 1 BRØDSJØ ODIN (36%) galopperte i kamp med Kaptein Sabeltann sist, hadde trolig blitt toer. Tar normalt teten igjen, og fører an tre gode strekhester som de fleste på tillegg skal få problemer mot. 6 GJERMUND (10%) kan klare det om han har form i årsdebuten. 13 GJØNDIN (8%) har travet bra løp og blir enormt kuskeforsterket. Hurtige 11 NØSTEMIX (6%) og galopplystne 7 FRØKEN FRANZEN (3%) er heller ikke helt borte.

V65-5: 2 GRANFAKS (37%) har vist fremskritt for Romtveit; vant første gang ut og smøg fint med i knallhardt lag sist. Er rask og står fint til i dette sprintløpet. Bak yrer det av muligheter om favoritten faller. Først og fremst kapable 5 SKAANE JO (16%) og kraftig kuskeforsterkede 6 WILLBLESEN (18%), men også mange lite betrodde. 3 FIKS (6%) satt fast i årsdebuten og snuser på sin første seier. 11 SKOGLY PRINSEN (4%) var knallgod etter to store galopper nest sist, men er en høyst upålitelig ekvipasje. 9 BRENNE JUNIOR (2%) fikk press i tet nest sist. Ledet til Granfaks passerte 400 fra mål, og galopperte kort da han ble lagt ut i angrep igjen på oppløpet. Er svært hurtig og kan være skrellaktuell når han nå får en mer erfaren kusk.

V65-6: 12 CHERRY VA BENE (49%) er hesten med stor H i feltet, Axel Jensen-treeren er vant til å konkurrere i tøffe V75-løp. Har ikke sprudlet for mye i det siste, og står i et meget dårlig spor. Møter ikke for mange formhester, og løpet er vrient om Cherry Va Bene ikke når frem. 5 IRON ROUGE (12%) kan være tethesten og er meget god på sitt beste. Skuffet litt på Bjerke sist selv om reisen ikke ble helt enkel. 3 XAVIER (9%) avsluttet bra sist etter å ha bommet starten kraftig, var klart bedre enn startraske 6 GOALPIKE (4%) som dirigerte i tet. 7 VEEREN DIOR (4%) ble dratt helt sist av en sliten Wonderboy Boko i årsdebuten. Avsluttet siden pent og var positiv. Er rask, liker sprint og Klosterskogen. Fem av hestens ni seire er tatt her.