carew (Foto: Scanpix)
carew (Foto: Scanpix)

Drillo om Carews nesten-comeback: – Han ble vel overrasket selv og

Landslagssjefen sier det hadde vært «spennende» dersom John Carew på ny hadde blitt Serie A-spiller.

Ullevaal (TV 2 Sporten): 2. september 2011 var sist John Carew trakk landslagstrøyen over hodet.

«Alle» følte seg sikre på at den klubbløse spissen hadde spilt sin siste kamp med flagget på brystet, men da 33-åringen forrige uke ble hentet til Italia av Inter, ble Carews uttalte drøm om å spille Brasil-VM for Norge nok en gang tema.

Drillo innrømmer at han ble overrasket over at Lørenskog-gutten var Inter-aktuell etter over ti måneder på sidelinjen.

– Ja, han var vel overrasket selv også såvidt jeg forsto, sier Drillo til TV 2 Sporten.

Drillo: – Spennende
Inter-presidenten uttalte at Carew var hentet sørover på et 15 dager langt prøvespill, men allerede etter et døgn på italiensk jord, forsvant spissen tilbake til London.

– Klart jeg har litt rusk etter mange år på fotballbanen, men problemet er nok at jeg er et stykke unna toppform. Inter hadde nok en idé om at jeg kunne bli klar litt før jeg kom til å bli klar. Jeg tror kanskje det ikke er noen vits i at jeg er her, sa Carew til TV 2 Sporten etter at italienske medier meldte at angriperen ikke besto den medisinske testen.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

701002

Landslagssjef Olsen fulgte litt ekstra med i mediene da han ble gjort kjent med Carews Italia-visitt.

– Hadde han fått kontrakt og spilt der hadde det vært spennende, men sånn gikk det ikke, sier Drillo.

Carew selv mente han kanskje kunne blitt klar først til de siste kampene av sesongen som avsluttes i mai, og ville ikke si at fotballkarrieren nå er over.

– Men akkurat nå har jeg mange andre prosjekter jeg skal holde på med, deriblant filmprosjekter, fortalte spissen med 91 landskamper.

På sidelinja
Carew har ikke spilt en fotballkamp siden kom han inn som innbytter i 1-1-kampen borte mot Bristol City den 17. april i fjor, altså for over ti måneder siden. Siste kamp den tidligere landslagsspissen, som tidligere har sagt han ønsker å spille VM i Brasil, spilte fra start var i FA-cupen mot Sheffield Wednesday 8. januar 2012.

Før jul dukket han opp i flere hete scener i Fashion TVs reklamevideoer - blant annet sammen med den russiske modellen Tatiana Shamratova.

Få uker senere tok karrieren utenfor banen en ny vending da Lørenskog-gutten ble skuespillre i en thriller/action-film i Canada.