Levante får tipset hjemme mot Rubin Kazan i kveldens Europa League kamp (Foto: JOSE JORDAN/Afp)
Levante får tipset hjemme mot Rubin Kazan i kveldens Europa League kamp (Foto: JOSE JORDAN/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

EL spilles på langoddsen torsdag

Vi tror på russisk opp- og nedtur

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Anzhi Makhachkala - Newcastle United H: 1,60 U: 3,35 B: 4,50

Levante - Rubin Kazan H: 2,20 U: 2,95 B: 2,80

Totalodds: 3,52

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Anzhi Makhachkala - Newcastle United H: 1,60 U: 3,35 B: 4,50

Åttedelsfinale. 1. kamp. Spilles i Moskva. Anzhi vant alle sine "hjemmekamper" i gruppespillet. I 16-delsfinalen vant de 3-1 her på Luzhniki Stadium over Hannover. Returen i Tyskland endte 1-1. Vertene er nr. 2 i den russiske serien, hvor det fremdeles er vinterpause. Spahic (f) og Willian (a) har nylig kommet til, og trener Guus Hiddink har få fravær å ta hensyn til. Newcastle slo ut Metalist i forrige runde etter 0-0 hjemme og 1-0 borte. I Premier League er gjestene nr. 15 etter helgens 0-1-tap borte for Swansea. Jonas (mb) og Cisse (a) er ute siden helgens kamp. Debuchy (f) Gouffran (mb) får ikke spille. Coloccini (f) er skadet. Burvokterne Krul og Harper sliter fremdeles, og tredjevalg Elliot vokter trolig målet igjen. Ben Arfa (mb) er friskmeldt, men han spiller nok ikke fra start i minusgradene på russisk kunstgress. 1,60 for seier til Anzhi er godkjent betaling.

Levante - Rubin Kazan H: 2,20 U: 2,95 B: 2,80

Åttedelsfinale. 1. kamp. Levante har falt til ellevteplass i Spania etter fem kamper på rad uten seier. I helgen fikk de dog positive 2-2 borte mot nabo Valencia. I gruppespillet i denne turneringen ble det 3-2-1. I 16-delsfinalen var de ikke favoritter mot Olympiakos, men vant 3-0 hjemme og 1-0 borte. Christian Lell (mb) er skadet, men for øvrig er det få problemer for trener Juan Ignacio Martínez. Rubin Kazan tok vinterpause i Russland med 10-1-8. I gruppespillet hadde de 4-2-0 mot Inter, Partizan og Neftci. I 16-delsfinalen slo de overraskende Atletico Madrid 2-1 sammenlagt. César Navas (f) ble utvist i forrige kamp, er er belønnet med tre kampers suspensjon. Veteran og kaptein Sharonov (f) har sonet ferdig. Gjestene starter opp igjen i serien med hjemmekamp mot Zenit søndag, og trener Kurban Berdyev vil ha den i tankene når kveldens startellever skal velges. Levante bør sikre seg et godt utgangspunkt før neste ukes retur i Moskva, og 2,20 for seier til et nær toppet hjemmelag får plass på kupongen.

Få gratis kortleser her