karoline dyhre breivang (Foto: Matthias Schrader, © MS)
karoline dyhre breivang (Foto: Matthias Schrader, © MS)

Breivang tar to nye år i Larvik

Karoline Dyhre Breivang har forlenget kontrakten med Larvik Håndballklubb. Hun skal spille for vestfoldingene ut 2014/15-sesongen.

Breivang har spilt for Larvik siden hun kom fra Stabæk våren 2005. Hun er inne i sin åttende sesong for mesterlaget. Totalt har Breivang kun gått glipp av fem kamper for Larvik.

– Jeg synes fortsatt at håndball er veldig gøy. Jeg har hatt åtte flotte år i klubben og finner absolutt ingen grunn til å forlate klubben eller byen Larvik nå. Jeg trives veldig godt og kjører full satsing videre. I det ligger det også at jeg vil være disponibel for landslaget dersom ledelsen finner meg god nok, og kroppen fortsatt tillater det, sier Breivang til larvikhk.no.

– Karoline har vært og er en viktig brikke i laget vårt. Bank i bordet, etter at hun kom til klubben har hun holdt seg frisk, og alltid vært tilgjengelig for laget, med svært få unntak. Det har vært utrolig viktig for oss. Hun er en solid lagspiller som tar alle roller hun blir tildelt på strak arm, sier sportssjef Ole Gustav Gjekstad.

Les også: Gro Hammerseng gir seg på landslaget: – Nå er det Anjas tur

Karoline Dyhre Breivang står med 343 kamper og 737 mål for Larvik. For Norge har hun 268 landskamper og 438 mål. På listen over klubbmeritter finner en blant annet ett mesterligagull, én cupvinnercuptittel, sju seriegull, sju NM-gull og sju sluttspillseirer. Med landslaget har Breivang to ganger vunnet OL-gull. Hun står også med ett VM-gull og fire EM-gull. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2