Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Ronaldo ba om unnskyldning etter målet: – Det var følsomt for meg

Stjernespilleren holdt jubelen tilbake etter å ha sendt sin gamle klubb ut av Mesterligaen.

Ronaldo var tilbake på Old Trafford for første gang siden 2009 da Real Madrid sendte Manchester United ut av Mesterligaen tirsdag.

Portugiseren hadde ingen stor kamp, og ble godt pakket inn av United-forsvaret hver gang han fikk ballen.

Det lå likevel i kortene at det var portugiseren som skulle avgjøre det hele, og i andre omgang dukket han opp på bakerste stolpe og satte inn Madrids vinnermål.

– Var følsomt
Umiddelbart etter scoringen viste likevel Ronaldo respekt overfor sine gamle supportere og holdt begge armene i været som en slags unnskyldning.

– Mottakelsen jeg fikk her i dag var helt utrolig. Det har vært veldig følsomt for meg i begge kampene, spesielt i kveld, sier han ifølge Sky Sports.

Les også:Ronaldos takk for sist til Drømmenes teater
Les også:Dommeren slaktes etter Nani-utvisningen: – Katastrofal dømming!

Han mener den utrolig mottakelsen han fikk av United-supporterne gjorde at han ikke klarte å levere sitt beste på Old Trafford.

– Det finnes ikke ord som kan beskrive hva jeg føler. Supporterne gjorde meg ydmyk og jeg klarte ikke spille som jeg gjør til vanlig, sier portugiseren.

Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/Afp)

– Lei meg for at United er ute
Målet hans sørget for at Real Madrid er klare for kvartfinalen mens Manchester Uniteds Europa-eventyr er over for denne gang. Ronaldo sier han sitter igjen med blanded følelser etter oppgjøret.

Jeg hjalp laget mitt videre og det gjør meg glad innvendig. Samtidig er jeg lei meg for at United er utslått.

– Jeg hjalp laget mitt videre og det gjør meg glad innvendig. Samtidig er jeg lei meg for at United er utslått, sier han.

Ryktene har lenge svirret om Ronaldo muligens kommer til å returnere til Old Trafford en dag.

– Man vet aldri hva som kan skje i fremtiden. Supporterne og klubben er fantastisk. Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med å være i Real Madrid, sier han.

Det skal ha blitt dramatikk etter kampen. Både Ferguson og United-spillerne skal i spillertunnelen ha gitt dommerne klar beskjed om hva de mente om Nanis utvisning. Ferguson skal også ha låst seg selv og spillerne inne i garderoben og nektet å snakke med pressen.

Ronaldo (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Ronaldo (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)