BARE NESTEN: Robin van Persie måtte tåle at Ashley Williams gikk seirende ut av de fleste dueller denne søndagen. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
BARE NESTEN: Robin van Persie måtte tåle at Ashley Williams gikk seirende ut av de fleste dueller denne søndagen. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Denne mannen skal løse Arsenals forsvarsproblemer

Mens Liverpool får kamp av Napoli og Juventus om Barcelona-spiss. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:
Arsenals stopperproblemer viste seg igjen da Tottenham gikk seirende ut av London-derbyet søndag. Nå vil Arsène Wenger løfte forsvaret etter å ha mistet troen på Per Mertesacker og Thomas Vermaelen. Swanseas bunnsolide walisiske landslagsstopper Ashley Williams har imponert de to siste sesongene, og han pekes følgelig ut som potensiell signering. Ifølge The Guardian ser Wenger på Williams som en spillertype som kan bringe trygghet i forsvarsrekken. 28-åringen kan komme til å koste Arsenal 80 millioner kroner, men Liverpool kan yte konkurranse om underskriften til waliseren. Williams har kontrakt med Swansea frem til 2015.

Les også: Ronaldos takk for sist til Drømmenes teater
Les også: Dommeren slaktes etter Nani-utvisningen: – Katastrofal dømming!

Selv om Daniel Strurridge ble kjøpt i januarvinduet, ser Liverpool og Brendan Rodgers fremdeles seg om etter alternativer framover på banen. Spissen Alexis Sanchez har slitt med å få en fast plass på det stjernespekkede laget til Barcelona, og nå kan han være på vei bort fra klubben. Liverpool er interesserte, men kan få tøff kamp av både Juventus og Napoli som har kastet seg inn i jakten på den tidligere Udinese-spilleren. Kontrakten til Sanchez med Barcelona går ut i 2016.

Liverpool ønsker å gi spissen Daniel Carr, som spiller i London-klubben Dulwich Hamlet utenfor ligasystemet, på én ukes prøvespill i klubben. 18-åringen har scoret 23 mål på 23 kamper for klubben sin, og har vært i kikkerten til flere Premier League-klubber den siste tiden.

Ryktene fortsetter å florere rundt Liverpool, som også skal være lystne på å utføre en byttehandel for å sikre seg en ny keeper. Tidligere Sunderland-spiller Jordan Henderson kan være på vei tilbake til gamleklubben dersom Liverpool får det de ønsker. Simon Mignolet er nemlig sterkt ønsket på Anfield.

Artikkelen fortsetter under bildet!

PREMIER LEAGUES BESTE?: Simon Mignolet er akkurat det, ifølge Erik Thorstvedt. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
PREMIER LEAGUES BESTE?: Simon Mignolet er akkurat det, ifølge Erik Thorstvedt. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Inter ser seg om etter flere alternativer fremover på banen - en som fatter interesse blant de svarte og blå er Tottenhams Aaron Lennon. Lynvingen har imponert for Spurs denne sesongen og spilt seg til en fast plass på laget. Inter vil hente Lennon til klubben for å styrke sjansen for igjen å klatre opp på toppen av Serie A. Inter og Tottenham møtes forøvrig i Europaligaen på torsdag.

Everton har fattet interesse for Porto-angriper Christian Atsu, som også imponerte med scoring for Ghana i årets Afrikamesterskap. 21-åringen har en kontrakt som går ut i 2014, og Everton jobber med budsjettet for å få råd til unggutten. Prisen skal ligge på drøyt 86 millioner kroner.

Les også: Derfor går tre av fem Premier League-stjerner konkurs

Benfica-stopper Ezequiel Garay har vært i søkelyset til Sir Alex Ferguson og Manchester United i lang tid, men nå kan rødtrøyene få kamp av Chelsea om signaturen til 26-åringen. Kontrakten til Garay med Benfica går ut i 2015.

Son Heung-Min har imponert for Hamburg i Bundesliga - det har ikke gått ubemerket hen. Den 20 år gamle spissen har scoret ni mål på 23 kamper for klubben, og skal angivelig være jaktet av Arsenal, Tottenham, Chelsea og Manchester United.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Heung Min Son (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
Heung Min Son (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Øvrig:
Juventus kan komme til å annullere lånekontrakten de har med Nicklas Bendtner. Den danske spissen ble i går dømt til å betale drøyt 800.000 kroner etter fyllekjøring. Bendtner er Arsenals eiendom.

Robert Lewandowski har bekreftet at han ikke kommer til å forlenge kontrakten med Borussia Dortmund. Edin Dzeko pekes ut som en mulig erstatter, men fra offiselt hold i klubben blir det sagt at Dortmund er mest interesserte i å utvikle unge spillere.