Artig storslalåmseier til Nina Løseth

Nina Løseth tok skrittet helt til topps på seierspallen i europacuprennet i storslalåm i Italia tirsdag. Det var hennes første seier i denne disiplinen.

– Det er helt klart at trening gjør mester. Det har gått bedre og bedre for meg i storslalåm i vinter. Nå gikk det riktignok ikke særlig bra i VM, men bortsett fra det rennet har jeg klart meg fint, sa Nina Løseth etter seieren i Paganella.

– Endelig klarte jeg å gå helt til topps, og det var veldig artig med den første europacupseieren min i storslalåm, la hun til etter triumfen tirsdag ettermiddag.

Hun kjørte inn til tiden 2.20,17 og slo franske Marion Bertrand med ni hundredeler. Østerrikske Eva-Maria Brem tok tredjeplassen. Hun var 23 hundredeler bak Løseth.

Lillesøster Mona Løseth kjørte inn til tiendeplassen, mens Maria Therese Tviberg ble nummer 31 og Chloe Margrethe Fausa nummer 33. Ragnhild Mowinckel kjørte ut i annen omgang.

Nina Løseth har kjempet blant de aller beste i storslalåm i europacupen hele denne sesongen, selv om det er i slalåm hun har sikret seg sine beste plasseringer i verdenscupen. Hun har en fjerdeplass fra verdenscuprennet i Zagreb som karrierebeste fra januar. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2